News

Raluca Podea îi face praf pe Brigitte Sfăt și Florin Pastramă: “O babă obsedată şi un agramat obsedat”

13.04.2019 | 14:28
Raluca Podea ii face praf pe Brigitte Sfat si Florin Pastrama O baba obsedata si un agramat obsedat

În acest sezon, ”Ferma” de la Pro TV, a fost cu adevărat un nou început, căci în cadrul show-ului, pe lângă dispute și strategii, s-a format și un cuplu,  Brigitte Sfăt și Florin Pastramă. Chiar dacă, teoretic, cei doi aveau parteneri acasă, concurentele emisiunii susținând că Brigitte era așteptată chiar de doi bărbați, au lăsat dragostea să îi cuprindă și s-au lăsat duși de val.

Raluca Podea îi face praf pe Brigitte Sfăt și Florin Pastramă

Dacă în cazul fostei soții a lui Ilie Năstase situația este clară, iubitul ei, Cornel, plecând din locuința amândurora, la Pastramă atmosfera este mai tensionată. Raluca Podea, logodnica lui, nu îl iartă pe fostul logodnic, simținându-se trădată. Furia femeii este atât de mare încât îl atacă din toate părțile pe cel cu care a trăit timp de doi ani. „Nu mă interesează această babă moralistă şi acest agramat obsedat”. Potrivit cancan.ro, Raluca dorește să nu mai audă niciodată de el. „Săraca, dacă e mai bătrână decât Biblia ce să facă? Merge și ea la sală, dar concurență nu există.

Diferența dintre noi este foarte mare și nu există termen de comparație. Oricum, nu suntem pe aceeași lungime de undă. (…) Florin este un subiect închis pentru mine. Eu nu mai vreau să aud de aceste două specimene debordante și faimoase. Nu mă interesează. Să facă borș, să se căsătorească, să facă copii mulți, dar el nu poate face copii. Iar în acest caz le doresc tot ce e mai bun în lumea asta”, a mai spus Raluca Podea.

Raluca Podea îi face praf pe Brigitte Sfăt și Florin Pastramă
Podea, foc și pară pe fostul logodnic

Vedeta regretă relația cu Pastramă

De altfel, de când a văzut primele imagini cu apropierea și mângăierile dintre Brigitte și Pastramă a fost convinsă că totul s-a sfârșit acolo pentru ei doi, regretând chiar că a fost într-o relație cu el. „El când a plecat, eu am zis că aştept să vină şi să discutăm ca doi oameni maturi.

A fost o mică dezamăgire. El e genul glumeţ, copilăros… Situaţia nu a fost tocmai plăcută. Nu mă simt înşelată, nici umilită. Eu am anulat foarte multe emisiuni pentru el. Când ai o relaţie, stai acasă şi preferi să nu mai lucrezi atât timp”, a spus Raluca Podea.

Tags: