News

Raluca Podea râde de Florin Pastramă! Ce zice de iubitul lui Brigitte Sfăt: “N-a avut niciodată bani”

09.04.2019 | 14:23
Raluca Podea rade de Florin Pastrama Ce zice de iubitul lui Brigitte Sfat Na avut niciodata bani

Raluca Podea face glume pe seama lui Florin Pastramă, fostul ei iubit, actualmente partenerul fostei soții a lui Ilie Năstase, Brigitte Sfăt. Podea susține acum, la ceva timp după despărțirea de Florin, că a fost mai mereu lefter, deși acesta se laudă că are o avere însemnată. Raluca se plânge că pe vremea când era cu Florin, acesta nu avea bani să îi ia o floare de ziua ei.

Raluca Podea spune că Florin Pastramă n-a avut mai mult de 100 de lei în buzunar

Raluca Podea a început atacurile la adresa fostului ei iubit după ce acesta s-a cuplat cu Brigitte Sfăt la ”Ferma vedetelor”. Nu e prima oară când Raluca vorbește urât despre Florin. În declarațiile anterioare celei despre situația lui financiară, vedeta a mărturisit că nu e performant din punct de vedere sexual. Acum, Raluca susține că cea mai mare bancnotă pe care a văzut-o în mâinile lui Florin a fost cea de 100 de lei.

„Am văzut că el se lăuda că e obişnuit cu şampanii, cu multe sticle, că îşi face de cap, că vrea chelneri… Pai cum vrea el aşa ceva, că nu avea bani să îmi cumpere un trandafir de ziua mea? E vai şi amar de capul lui. Nu a avut niciodată bani, niciodată nu făcea cinste prin cluburi, dar îi place să se laude cu banii altora. Aşa cum a făcut şi acum, a făcut cinste pe banii show-ului.

Florin Pastramă și Brigitte Sfăt s-au cuplat la Fermă

Raluca s-a plâns că Florin o înșelase

Niciodată nu a fost un om bogat. Nu făcea nimic şi nu îl duce capul. Nu am văzut niciun milion de euro. Am văzut doar o bancnotă de 100 de lei. Doar astfel de bani avea”, a declarat Raluca Podea pentru OK MagazineFostul iubit al Ralucăi Podea s-a cuplat cu Brigitte Sfăt în cadrul reality-show-ului de la PRO TV și se pare că au gânduri serioase de viitor.

Prezentă în urmă cu câteva săptămâni într-un platou de televiziune, Raluca a spus că Florin ar fi înșelat-o înainte să se cupleze cu Brigitte. ”El, virtual, era cu mult mai multe persoane. Era şi cu o persoană cu care fusese în trecut, am descoperit în decursul unei luni. Aveam acces la telefonul lui”, a spus Podea la TV.