Life

Raluca Podea, reacție în cazul scandalului dintre Brigitte Pastramă și fiul ei: ”O să plătească cu vârf și îndesat”

23.06.2020 | 19:28
Raluca Podea reactie in cazul scandalului dintre Brigitte Pastrama si fiul ei O sa plateasca cu varf si indesat
ADVERTISEMENT

Raluca Podea nu a putut trece peste infidelitatea fostului ei logodnic Florin Pastramă, motiv pentru care a avut o primă reacție în cazul scandalului în care este implicată soția omul de afaceri, Brigitte Pastramă, și fiul acesteia din prima căsnicie, Robert Sfăt.

Frumoasa brunetă a mărturisit că știa de ceva timp de problemele pe care le are fosta concurentă de la „Ferma”, Brigitte, cu băiatul ei în vârstă de 19 ani. Raluca Podea spune că este o persoană credincioasă și crede cu tărie că Dumnezeu vede tot, de aceea Brigitte Pastramă plătește acum cu vârf și îndesat pentru ce i-a făcut.

ADVERTISEMENT

Fosta parteneră de viață a afaceristului Florin Pastramă a precizat la un post de televiziune că nu poate trece peste faptul că Brigitte i-a furat iubitul, scenele de dragoste dintre ei fiind văzute de toată lumea, în cadrul emisiunii „Ferma” de la Pro TV.

Raluca Podea, declarație surprinzătoare despre scandalul în care e implicată Brigitte Pastramă

„În primul rând, eu ştiam de ceva vreme, nu m-a interesat de viaţa nimănui, dar am aflat că ea ar avea ceva probleme cu băieţelul ei, ceea ce e un lucru tocmai neplăcut ca să îţi poţi vedea copilul în astfel de situaţii, dar nu aş putea să comentez mai mult.

ADVERTISEMENT

Ştii ce se întâmplă?! Eu sunt foarte credincioasă şi cred că Dumnezeu are grijă de toată lumea. Şi la cât rău mi-a făcut ea mie şi familiei mele, cumva să se aştepte că o să plătească cu vârf şi îndesat”, a spus frumoasa brunetă la Antena Stars, informează spynews.ro.

Mai mult decât atât, Raluca Podea a declarat că nu a greșit cu absolut nimic, făcând referire la relația cu Florin Pastramă, însă este convinsă că Dumnezeu știe să le aranjeze pe toate și cei care au greșit vor plăti pentru cele făcute.

ADVERTISEMENT

Fosta iubită a lui Florin Pastramă a mai precizat că nu a făcut rău nimănui și doar s-a trezit în situația în care nu mai avea partener pentru că acesta s-a îndrăgostit de nimeni alta decât fosta soție a lui Ilie Năstase, Brigitte.

„Eu cred că Dumnezeu ştie să le pună cap la cap pe toate şi să vadă unde, cine, care cum a greşit. Adică eu nu am făcut rău nimănui. 

ADVERTISEMENT

Pur şi simplu, am fost un om care la rândul meu am fost în situaţia de faţă pus”, a completat Raluca Podea semn că nu a trecut peste infidelitatea fostului partener de viață. Florin Pastramă, cu care urma să se căsătorească.

ADVERTISEMENT