Life

Raluca Podea se bucură de agresiunea suferită de Brigitte Pastramă: „Merită din plin ce i se întâmplă”

23.06.2020 | 08:04
Raluca Podea se bucura de agresiunea suferita de Brigitte Pastrama Merita din plin ce i se intampla
ADVERTISEMENT

Raluca Podea șochează din nou! După bătaia pe care a suferit-o Brigitte Pastramă, a venit rândul fostei lui Florin, soțul brunetei, să vorbească despre coșmarul prin care trece vedeta.

Raluca Podea e de acord cu violența asupra femeilor

În timp ce în România dezbaterea despre violența asupra femeii este din ce în ce mai prezentă, există unele persoane, precum Raluca Podea, care se dovedesc a fi mai misogine decât bărbații.

ADVERTISEMENT

Fosta lui Florin Pastramă a spus nici mai mult nici mai puțin că o femeie, în speță Brigitte, ”merită” să fie bătută chiar de propriul fiu, după cum a relatat presa.

„După sufletului omului… Sunt un om bun, credincios. Dumnezeu are grijă de toată lumea. Și da, merită din plin ce i se întâmplă. La cât rău mi-a făcut mie ‘acest personaj’ fără să se gândească că am un copil, o familie”, a comentat Podea conflictul dintre Brigitte și fiul ei, pentru tacataca.prosport.ro.

ADVERTISEMENT

Brigitte Pastramă, clipe de coșmar din cauza fiului ei, Robert

Brigitte Pastramă a povestit calvarul prin care a trecut din cauza lui Robert, fiul ei de 19 ani.

Acesta a luat-o de ceva timp pe căi greșite, consumând droguri, iar recent i-a vandalizat casa împreună cu mai mulți prieteni, care au sărit să o bată.

„Mi-a fost furată mașina și vandalizată! M-a agresat împreună cu mai mulți indivizi pe care i-am găsit în casă și care mi-au distrus casa. Sper că la dezintoxicare va fi trimis, unde l-am trimis și unde l-am mai băgat de două ori, după ce mi-a mai distrus două mașini”, a declarat Brigitte Pastramă despre evenimentul neplăcut prin care a trecut.

ADVERTISEMENT

Poliția Capitalei a confirmat evenimentul produs pe 22 iunie, iar oamenii legii au constatat ceea ce a spus fosta concurentă de la Ferma vedetelor: Robert Sfăt era, într-adevăr, sub influența substanțelor interzise, deci nu este ceva ce a inventat femeia.

Totodată, polițiștii au mai spus că din primele verificări a rezultat faptul că fiul apelant ei a plecat în cursul nopții cu mașina mamei sale, dar a revenit la domiciliu. Persoana vătămată și fiul acesteia au fost conduse la sediul Poliției orașului Voluntari pentru cercetări”.

ADVERTISEMENT