News

Raluca Turcan, acuze dure după a doua prezență a lui Liviu Dragnea la „Viața Satului”! ”TVR s-a transformat în trâmbița PSD”

20.05.2019 | 15:41
Raluca Turcan acuze dure dupa a doua prezenta a lui Liviu Dragnea la Viata Satului TVR sa transformat in trambita PSD

Liderul deputaților liberali, Raluca Turcan a lansat o serie de acuze dure după a doua prezență a lui Liviu Dragnea la emisiunea „Viața Satului” de la TVR! Aceasta a anunțat că PNL s-a săturat de discriminări și a depus o nouă sesizare la CNA . „Somăm CNA să analizeze de urgenţă respectarea de către TVR a prevederilor privind promovarea electorală şi să ia măsurile ce se impun”, afirmă Turcan, care acuză TVR că s-a transformat în ”trâmbiţa PSD”.

Raluca Turcan, acuze dure după a doua prezență a lui Liviu Dragnea la „Viața Satului”!

”PNL a sesizat din nou CNA în legătură cu emisiunea ”Viaţa satului” de la TVR1. Transformarea TVR în trâmbiţa PSD cu încălcarea legislaţiei electorale şi sfidând cetăţenii plătitori de taxe pentru televiziunea publică nu mai poate fi tolerată! Suntem hotărâţi să adresăm sesizări instituţiei competente ori de câte ori legea este încălcată şi obligaţia de informare a TVR este transformată în manipulare pe faţă!”, a scris pe o rețea de socializare, Raluca Turcan.

Șefa liberalilor de la Camera Deputaților a făcut același lucru și după prezența lui Liviu Dragnea în aceeaşi emisiune difuzată în urmă cu o săptămână. ”Săptămâna trecută, am sesizat CNA în legătură cu emisiunea ”Viaţa satului” de pe postul TVR1, unde Liviu Dragnea şi Petre Daia promiteau fermierilor râuri de lapte şi miere, fără niciun marcaj publicitar. Ieri, emisiunea ”Viaţa Satului” l-a avut invitat în platou iarăşi pe Liviu Dragnea, tot fără afişaj specific, deşi conţinutul emisiunii a fost vădit publicitar.

Raluca Turcan, acuze dure după a doua prezență a lui Liviu Dragnea la „Viața Satului”! Turcan
Raluca Turcan alături de Rareș Bogdan și Ludovic Orban la un miting al liberalilor.
ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Turcan solicită respectarea legilor

Nu ne-am mira să îl revedem în platou pe Liviu Dragnea şi la emisiunea următoare, care pică fix în 26 mai când în România sunt alegeri!”, a mai scris Turcan care a cerut de urgență respectarea prevederilor privind promovarea electorală. ”Televiziunea publică trebuie să îşi îndeplinească rolul conferit de lege, atât în timpul campaniilor electorale, cât şi în afara lor. Postul public de televiziune este al publicului plătitor şi faţă de acesta are obligaţii, nu faţă de Liviu Dragnea!”, a subliniat Turcan.

De remarcat că întreg scandalul vine după ce liderul PSD Liviu Dragnea şi ministrul Agriculturii, Petre Daea, au fost invitaţi la emisiunea „Viaţa Satului” de pe TVR1, duminică, 12 mai, dar şio săptămână mai târziu, pe 19 mai.