News

Raluca Turcan, atac frontal la Liviu Dragnea! „Proiectele lui sunt o bătaie de joc. Este un populism ieftin”

14.05.2019 | 14:01
Raluca Turcan atac frontal la Liviu Dragnea Proiectele lui sunt o bataie de joc Este un populism ieftin

Raluca Turcan a lansat un atac frontal la adresa lui Liviu Dragnea! Aceasta consideră că proiectul depus la Parlament de liderul partidului de guvernământ privind sancţionarea dublului standard de calitate a produselor şi cel referitor la indemnizaţia mamelor sunt, de fapt, ”scoase din sertar pentru a acoperi frăţia infractorilor’‘. „O frăție care ține de doi ani și jumătate. Dacă erau preocupaţi, le votau până acum”, le-a declarat jurnaliștilor Raluca Turcan în timp ce se afla la Parlament.

Raluca Turcan, atac frontal la Liviu Dragnea!

Mai mult de atât, Raluca Turcan și-a continuat tirada la adresa liderului PSD. Aceasta a precizat că “doi ani şi jumătate, Parlamentul a fost dominat de legile justiţiei şi apărarea infractorilor. Acum, înainte cu două săptămâni de alegerile pentru PE, contestatarul şef al UE vine şi spune că România trebuie să aibă acelaşi standard pentru produsele agricole, în condiţiile parlamentarii lui în PE s-au opus unei directive (…) exact pentru ca produsele româneşti să aibă aceeaşi calitate cu produsele europene”, a mai spus liderul deputaților liberali.

Nu s-a oprit aici Turcan care a ținut să-și spună părerea clară despre proiectele pe care vrea să le lanseze Liviu Dragnea. “Este o bătaie de joc. Este un populism ieftin. (…) Exact în ultima zi de activitate parlamentară, Liviu Dragnea este preocupat de calitatea produselor agricole în România”, a mai adăugat Turcan. Aceasta nu este încântată nici de proiectul dedicat mamelor, care vor putea astfel să obţină venituri din activităţi independente pe perioada concediului maternal.

Raluca Turcan, atac frontal la Liviu Dragnea! Turcan
Raluca Turcan este liderul deputaților liberali în Camera Deputaților

Turcan, deloc încântată de proiectul lui Dragnea dedicat mamelor

“Liviu Dragnea are un singur proiect – apărarea infractorilor şi albirea dosarului său de condamnare definitivă la închisoare cu executare. PNL apără constant în Parlament şi drepturile copiilor prin majorarea alocaţiilor, întârziate cu două luni la majorare de către această majoritate parlamentară, drepturile persoanelor care muncesc în România şi drepturile persoanelor care îşi cresc copiii. PNL este de partea bună a baricadei şi a proiectelor pentru cei mulţi. Liviu Dragnea să pună întâi de toate în fiecare declaraţie pe care o face albirea dosarului personal, pentru că acesta e proiectul lui de ţară”, a subliniat Raluca Turcan.

De remarcat că reacția Ralucăi Turcan vine pe fondul depunerii de către președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea a două proiecte de lege. În primul, liderul PSD a solicitat sancționarea dublului standard de calitate a produselor, în timp ce în al doilea vrea modificarea şi completarea art. 16 alin. 3 din OUG 111/2010 privind concediul şi indemnizaţia lunară pentru creşterea copiilor.