News

Raluca Turcan, despre imaginile în care apare fără mască: „Am solicitat sa fiu amendată”

31.03.2021 | 13:23
Raluca Turcan despre imaginile in care apare fara masca Am solicitat sa fiu amendata
ADVERTISEMENT

Raluca Turcan a vorbit despre imaginile în care apare fără masca de protecție. Ea a precizat să a solicitat să fie amendată pentru acest lucru.

Ministrul Muncii a fost surprins nepurtând masca de protecție la o acțiune de împădurire. Ulterior au apărut și alte imaginii în care aceasta apare tot fără mască, la masă, însoțită de mai multe persoane.

ADVERTISEMENT

Raluca Turcan a subliniat că prima situație a fost cauzată de o neatenție. Pe cea de a doua a catalogat-o drept o manipulare marca PSD.

Raluca Turcan, despre imaginile în care apare fără mască: „Am solicitat sa fiu amendată”

Raluca Turcan a făcut precizările printr-o postare pe Facebook. Ea a subliniat că este corect să fie sancționată pentru acest lucru: „am solicitat să fiu amendată. Consider că este corect, chiar dacă au fost doar câteva momente și în tot restul timpului, am respectat regulile”.

ADVERTISEMENT

Ministrul Muncii a subliniat că a fost o greșeală și a explicat că nu și-a dorit să sfideze legea sau să dea dovadă de nepăsare: „a fost o neatenție, pentru care îmi pare rău, nicidecum nu a fost o sfidare sau nepăsare”.

Ea nu a uitat să adauge și că manipulările marca PSD nu au lipsit din acestă poveste: „înțeleg criticile și mi le asum, dar trebuie să explic și manipulările care au apărut mai ales în mediul on-line: într-un mod tipic lor, cei de la PSD au suprapus imagini de la acțiunea de împădurire cu fotografii mai vechi, cum este fotografia în care apar la masă alături de echipa mea din Sibiu, asta arată și direcția vădit manipulatoare a acestei situații”.

ADVERTISEMENT

„Este important să respectăm toți regulile, este important să rămânem prudenți și să ne protejăm sănătatea noastră și pe a celor din jurul nostru. Înțeleg că oamenii au obosit cu toții, dar trebuie să rămânem prudenți și să accelerăm vaccinarea. Putem fi mai bine în scurt timp”, a adăugat Raluca Turcan.

Anterior, demnitarul explicase că au fost doar câteva momente în care masca nu a fost purtată, în restul timpului regulile au fost respectate. Ea a precizat și că toți cei prezenți realizaseră un test antigen înainte de evenimentul respectiv.

ADVERTISEMENT

În această dimineață, ministrul de Interne, Lucian Bode, a explicat că suntem cu toții egali în fața legii. El a subliniat că pedepsele primite de Vlad Voiculescu și Raluca Turcan vor fi „conform legii”.

ADVERTISEMENT