Raluca Turcan, gafă de zile mari! Declarația ajunsă virală pe Internet: ”Omul să aibă garanția că nu se culcă sănătos și se trezește, ferească Dumnezeu, mort” VIDEO

Alexa Serdan   
în HotNews
21/11/2019, 09:48
Raluca Turcan, gafă de zile mari! Declarația ajunsă virală pe Internet: ”Omul să aibă garanția că nu se culcă sănătos și se trezește, ferească Dumnezeu, mort” VIDEO
Raluca Turcan, gafă monumentală devenită virală pe Internet. Sursa foto: digi24.ro

Președintele PSD Viorică Dăncilă a fost criticată de nenumărate ori pentru gafele sau greșelile gramaticale pe care le-a făcut în public. Acum a venit și rândul Ralucăi Turcan. Fostul președinte interimar al PNL a vorbit despre tragedia din Timișoara legat de blocurile în care s-a făcut dezinsecția și au murit 3 persoane, dar a comis o gafă de toată frumusețea. Greșeala Ralucăi Turcan a devenit virală pe Internet. 

Raluca Turcan, pe urmele Vioricăi Dăncilă în rândul gafelor

Viorica Dăncilă este cunoscută pentru gafele pe care le-a făcut de-a lungul timpului, iar acum Raluca Turcan îi calcă pe urme. Șefa PNL Sibiu a vorbit miercuri, 20 noiembrie, despre cazul celor 3 persoane care au murit din cauza dezinsecției din Timișoara. Politicianul a făcut o gafă monumentală într-o conferință de presă legat de tragedia de la Timișoara.

„Pentru tragedia de la Timişoara trebuie să existe o răspundere directă a tuturor factorilor implicaţi. Adică nu se poate ca în materie de siguranţă publică să nu existe controale ale instituţiilor statului, astfel încât omul să aibă garanţia că nu se culcă sănătos şi se trezeşte, ferească Dumnezeu, mort, aşa cum s-a întâmplat în Timişoara. Este greu de imaginat cum a putut să existe atâta lipsă de responsabilitate în materie de verificarea îndeplinirii competenţelor şi a cerinţelor contractuale de către furnizorul privat”, a spus Raluca Turcan, potrivit stiripesurse.ro.

Raluca Turcan: (…) Omul…nu se culcă sănătos şi se trezeşte, ferească Dumnezeu mort…

Continuăm… din puţul gândirii vicepremierului Raluca Turcan.„(…) omul să aibă garanţia că nu se culcă sănătos şi se trezeşte, ferească Dumnezeu mort…”Video anterior: Raluca Turcan: PROPAGHEAZĂ!https://www.facebook.com/qmagazineromania/videos/609653293147990/?v=609653293147990

Gepostet von Q Magazine am Mittwoch, 20. November 2019

Șefa PNL Sibiu a inventat un cuvânt nou -”propaghează”

În aceeaşi conferinţă de presă, Raluca Turcan a atacat PSD afirmând că poștașii ar fi angrenați în campania electorală a Vioricăi Dăncilă, moment în care politicianul a comis-o din nou. Șefa PNL Sibiu a inventat un cuvânt nou spunând că poștașii ”propaghează”, în loc de ”propagă”. Momentele stânjenitoare au fost comentate și de Mihai Gâdea în emisiunea ”Sinteza zilei”.

Anterior, președintele USR și fostul candidat la alegerile prezidențiale Dan Barna a făcut o gafă afirmând că partidul pe care îl conduce a avut o serie de ”succesuri”, corect fiind ”succese”.

Închide ×