News

Raluca Turcan, ironie la adresa lui Carmen Dan! „A întârziat 339 de zile, demisia trebuia să vină după 10 august 2018”

15.07.2019 | 15:39
Raluca Turcan ironie la adresa lui Carmen Dan A intarziat 339 de zile demisia trebuia sa vina dupa 10 august 2018

Liderul deputaților din Partidul Național Liberal, Raluca Turcan a lansat o ironie la adresa lui Carmen Dan! Aceasta susține că ministrul trebuia să demisioneze după 10 august 2018, nu după ce a fost anunţată de colegii din PSD că va fi schimbată din funcţie. ”Carmen Dan a întârziat 339 de zile”, a scris Turcan pe Facebook care a readus aminte de protestul diasporei de anul trecut, unul în care oameni normali au fost bătuți și gazați de Jandarmerie.

Raluca Turcan, ironie la adresa lui Carmen Dan!

”Demisia trebuia să vină după 10 august 2018, nu după ce a fost anunţată de colegii din PSD că va fi schimbată din funcţie. România a avut încă aproape un an un ministru de Interne servil, incompetent, fără niciun proiect notabil. Doamna Dăncilă, dumneavoastră cât timp mai aşteptaţi?”, a scris pe o rețea de socializare, Raluca Turcan.

Carmen Dan, al cărei nume figura pe lista remaniabililor, a anunţat că demisionează de la conducerea Ministerului Afacerilor Interne. Aceasta a precizat că intenţia premierului de o schimba din funcţie nu are la bază raţiuni legate de lipsa de performanţă. Mai mult de atât, în timp e răspundea unei întrebări, Dan a spus că se pare că PSD a cedat în faţa preşedintelui Klaus Iohannis și de aici aceste mutări.

Raluca Turcan, ironie la adresa lui Carmen Dan! Raluca Turcan
Raluca Turcan este nemulțumită că demisia lui Carmen Dan nu a venit la timpul potrivit. Sursa foto – facebook

Ce anunț a făcut Carmen Dan

„Am zis că nu are rost să se pună în discuție mandatul meu în fața partidului. Mi-am depus mandatul pe biroul domniei sale. Am înțeles că nu e vorba de performanța mea ca ministru. A fost o decizie politică. Demisia mea a venit pe baza presiunii străzii care deodată ne deranjează. Plec cu fruntea sus din Ministerul Afacerilor Interne”, a spus Carmen Dan

Carmen Dan este unul dintre oamenii apropiați de Liviu Dragnea, fostul lider al social democraților. Nu este prima care își pierde funcția după condamnarea celui care a condus PSD-ul. Șerban Nicolae și Codruț Ștefănescu au rămas și ei fără susținere.