News

Raluca Turcan, replică dură pentru Rareș Bogdan: ”Are pusee de megalomanie. Asta vine la pachet cu ridicolul”

Fostul ministru al Muncii din Guvernul Cîțu, Raluca Turcan, a avut o replică dură pentru Rareș Bogdan, după ce acesta a criticat-o pentru ieșirea din ultimele zile.
26.11.2021 | 09:56
Raluca Turcan replica dura pentru Rares Bogdan Are pusee de megalomanie Asta vine la pachet cu ridicolul
ADVERTISEMENT

Criza politică pare a fi încheiată, conform spuselor președintelui Klaus Iohannis, însă războiul de la vârful Partidului Național Liberal este abia la început.

După atacurile sale la adresa premierului Cîțu, Raluca Turcan a fost pusă la zid de colegii din PNL, în frunte cu Rareș Bogdan. Europarlamentarul a spus, joi, că ”aceasta s-a descalificat ca lider al PNL”.

ADVERTISEMENT

Replica fostului ministru al Muncii nu a întârziat să apară. Vineri dimineața, Turcan a lansat un atac foarte dur la adresa colegului său.

Raluca Turcan, atac devastator la prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan: ”Are pusee de megalomanie”

Odinioară colegi în ”Echipa Câștigătoare” a lui Florin Cîțu, Raluca Turcan și Rareș Bogdan par a forma fronturi opuse în aceste zile.

ADVERTISEMENT

Prim-vicepreședinte PNL a criticat-o vehement pe Raluca Turcan, vicepreședinte al partidului, după ce aceasta a declarat luni că nu există bani în buget pentru plata pensiilor și a cerut demisia lui Florin Cîțu din funcția de președinte al liberalilor.

”Raluca Turcan s-a descalificat ca lider al PNL”, a declarat Bogdan, joi seara, la Digi24. Acesta a mai dezvăluit că va cere sancționarea acesteia.

ADVERTISEMENT

Vineri dimineața a venit și contraatacul din partea fostului ministru. Aceasta a spus despre colegul de partid că ”are pusee de megalomanie”, care ”vin la pachet cu ridicolul”.

”Rareș are pusee de megalomanie ceea ce cred că ar trebui să-i dea de gândit. Deseori vorbește despre el la persoana a treia și cred că orice specialist ar putea confirma faptul că suferă de megalomanie.

ADVERTISEMENT

Orice specialist ați întreba vă spune că aceasta vine la pachet cu ridicolul”, a declarat, vineri, Turcan, conform Realitatea Plus.

Raluca Turcan a predat ștacheta către Marius Budăi, viitorul ministru al Muncii

Vineri, Raluca Turcan a fost prezentă la sediul Ministerului Muncii, acolo unde i-a predat ștacheta noului ministru Marius Budăi (PSD).

”Aș vrea să le transmit că este un minister cu o uriașă provocare, cu foarte multe proiecte demarate și în același timp cu multe proiecte care urmează să fie finalizate.

Este un lucru bun că în programul de guvernare sunt introduse măsuri sociale, și anume indexarea pensiilor cu 10% și celelalte măsuri legate de compensarea creșterilor de prețuri” a spus Raluca Turcan

Întrebată de jurnaliști de ce a avertizat, luni, că nu sunt bani de pensii, aceasta a replicat: ”Când într-un cont nu există bani înseamnă că nu sunt bani. Nu erau bani în bugetul de pensii”.

ADVERTISEMENT