Life

Raluca Zenga, declarații uimitoare în plin proces de divorț: ”Walter mi-a iertat multe”

08.12.2020 | 19:40
Raluca Zenga declaratii uimitoare in plin proces de divort Walter mia iertat multe
ADVERTISEMENT

Raluca (38 de ani) și Walter Zenga (60 de ani) divorțează după 17 ani de relație, blondina având mai multe declarații uimitoare în plin proces de divorț. Cei doi au împreună doi copii, Samira și Nicolò, care în momentul de față locuiesc în Dubai. 

Ruptura dintre fostul antrenor de la FCSB și Națională și mai tânăra sa parteneră de viață s-a produs recent, aceștia luând decizia de a merge pe drumuri separate, unul dintre motivele invocate fiind distanța dintre ei cauzată din cauza muncii sportivului.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină locuiește în Dubai cu cei mici, în timp ce Walter Zenga stă în Italia prin prisma meseriei sale de antrenor. În plus, schimbările Ralucăi au fost unele vizibile, celebrul sportiv mărturisind la un moment dat că „nu o mai recunoaște”.

Raluca, detalii despre relația cu Walter Zenga. Ce i-a iertat antrenorul

Cu toate acestea Raluca are numai cuvinte de laudă la adresa fostului partener de viață, Walter Zenga. Blondina susține că s-a comportat ca un copil capricios de foarte multe ori, soțul ei iertându-i foarte multe lucruri de-a lungul anilor de relație.

ADVERTISEMENT

„Cât despre gelozie, acum, că am scăpat de excesul nesănătos de care am suferit mulți ani la rând, îmi dau seama că este o adevărată otravă a sufletului. Curios, în cazul meu, partea toxică a geloziei a dispărut complet la nașterea primului nostru copil, Samira.

A fost ca și cum o povară uriașă mi se ridicase de pe umeri și am putut vedea lucrurile mult mai limpede, fără a mă mai tortura cu scenarii imposibile din cauza geloziei.

ADVERTISEMENT

E bine, deci, că există vindecare! Walter mi-a iertat multe și este mult mai înțelept decât mine în multe aspecte.

Am impresia că, în relația cu mine, el a avut de-a face de multe ori cu un copil capricios și răsfățat, dar a dat mereu dovadă de tact și răbdare și m-a iubit pentru exuberanța și energia mea”, a declarat Raluca Zenga, informează ciao.ro.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, Walter Zenga a mărturisit la un moment dat că și-ar dori să șteargă anul 2020 în totalitate, în ciuda faptului că în ultimele luni a învățat foarte multe despre el și lumea înconjurătoare. Sportivul este dezamăgit de situația în care se află, însă încearcă să se simtă mai bine.

ADVERTISEMENT