Life

Raluca Zenga, făcută praf după ce Walter a confirmat că divorțează după 17 ani

07.10.2020 | 09:21
Raluca Zenga facuta praf dupa ce Walter a confirmat ca divorteaza dupa 17 ani
ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Walter și Raluca Zenga nu mai formează un cuplu de mai bine de un an, iar recent am povestit că cei doi au depus deja și actele de divorț.

Deși în primă fază, blonda a negat informația, acum, că divorțul urmează să se pronunțe, Walter Zenga a confirmat întreaga poveste prin intermediul rețelei de socializare.

ADVERTISEMENT

După ce a spus că nu-și mai recunoaște soția, fostul antrenor de fotbal a primit critici dure la adresa blondei.

Raluca Zenga, criticată de fanii lui Walter pe Instagram

Postarea prin care Walter Zenga confirma dezvăluirea făcută de FANATIK cu privire la divorțul de soția sa a atras multe critici la adresa vedetei. Raluca a fost făcută praf de admiratorii fostului portar. Walter și Raluca Zenga au doi copii, pe Walter Jr. (9 ani) și Samira (11 ani), care locuiesc în Dubai cu mama lor, însă care își viziteaă zilnic tatăl, înnebunit după micuți.

ADVERTISEMENT
View this post on Instagram

Ceea ce a apărut in ultime zile in mass-media , cu privire la divorțul familie Zenga , este adevărat !Nu mi as fi dorit ca eu și soția mea sa ajungem in acest punct însă viața este plină de surprize ! Voi confirma acum , aici,pentru a nu lasă loc de altre interpretări ! Eu și soția mea Raluca nu mai formam in cuplu de ceva timp , din păcate relațiile dintre noi s-au răcit , atât datorită distanței dintre noi , creată și din cauza jobului meu de antrenor dar și pentru ca nu o mi recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie ! Soția mea este schimbată radical , a decis sa o ia pe un alt drum pe care va merge singura de acum încolo! Libertatea pe care i-am oferit -o mereu, s-a întors cumva împotriva nostra … Din respect pentru copii noștri nu va pot oferi prea mulți detalii, cu atât mai mult cu cât am depus deja actele pentru divorț la Curtea de Apel din Dubai! Sper și va rog sa îmi respectați intimitatea și sa lăsam viața sa își urmeze cursul firesc ! #romania …. Quello che è apparso negli ultimi giorni sui media, sul divorzio della famiglia Zenga, è vero! Non volevo che io e mia moglie arrivassimo a questo punto, ma la vita è piena di sorprese! Confermerò ora, qui, in modo da non lasciare spazio a ulteriori interpretazioni! Io e mia moglie Raluca non siamo una coppia da qualche tempo, purtroppo i rapporti tra noi si sono raffreddati, sia per la distanza tra di noi, creata a causa del mio lavoro di allenatore, ma anche perché non riconosco più la donna che mi stava accanto per 14 anni di matrimonio! Mia moglie è radicalmente cambiata, ha deciso di prendere un'altra strada su cui andrà da sola d'ora in poi! La libertà che le ho sempre dato si è in qualche modo rivolta contro di noi… Per rispetto per ciò che abbiamo vissuto insieme e per i nostri figli non posso darvi molti dettagli, soprattutto perché ho già chiesto il divorzio presso la Corte d'Appello di Dubai! Spero e vi chiedo di rispettare la mia privacy e lasciare che la vita prenda il suo corso naturale!

A post shared by Walter Zenga (@walterzenga_official) on

„Walter, cu siguranța cred ca ai fost un domn pana la capăt, fii tare se pare că acest tren care a stat atât în gara nu a fost al tău, nu-i problemă, fiecare tren undeva își va găsi și locomotiva potrivită !”, i-a scris un fan lui Walter Zenga.

„Îmi pare rău pentru tine, Walter, cu sigurață ești prea domn și nu vrei să vorbești urat despre ea, dar româncuță noastră bandită a fost bună cât ai ridicat-o, iar după, aerul de Dubai a fost mai puternic decât cel din Italia, dacă mă înțelegi. Capul sus it’s time to move on.”, a mai scris un admirator pe rețeaua de socializare, după ce fostul antrenor de fotbal a făcut anunțul despărțirii.

ADVERTISEMENT

„Păcat, însă se pare așa sunt poveștile când îi oferi unei femei totul și mai ales independență din toate punctele de vedere, la un moment dat ajunge se plictisească de viață bună și vrea mereu altceva. Life goes on! Good luck!”, a mai spus un fan.

FANATIK a dezvăluit în luna august că Walter și Raluca Zenga s-au despărțit, iar blonda a încercat să mascheze despărțirea și chiar a făcut o dezmințire. Zilele trecute, am publicat și varianta în care cei doi au depus și actele de divorț, iar informația nu mai putea fi negată, fiind chiar confirmată de fostul antrenor de fotbal.

ADVERTISEMENT

Walter Zenga a făcut performanță ca portar, mai puțin ca antrenor

  • Data nașterii:28 aprilie 1960, Milano;
  • Cariera de jucător:Inter Milano, Sampdoria, Padova, New England Revolution;
  • Trofee ca jucător:campion al Italiei (1989), Supercupa Italiei (1989), Cupa UEFA (1991, 1994) – toate cu Inter Milano;
  • Locul 3 la CM 1990cu naționala Italiei;
  • Cariera de antrenor:FC Național, Steaua București, Steaua Roșie Belgrad, Gaziantepspor, Al Ain, Dinamo București, Catania, Palermo, Al Nassr, Al Jazira, Sampdoria, Al Shaab, Wolverhampton, Crotone, Venezia, Cagliari;
  • Trofee ca antrenor:titlul de campion și Cupa Serbiei cu Steaua Roșie Belgrad (2006).
ADVERTISEMENT