Life

Raluca Zenga, petrecere extravagantă de ziua ei. Vedeta nu este afectată de divorțul de Walter Zenga

03.11.2020 | 17:07
Raluca Zenga petrecere extravaganta de ziua ei Vedeta nu este afectata de divortul de Walter Zenga
ADVERTISEMENT

Raluca Zenga se pare că l-a dat deja uitării pe Walter Zenga și și-a sărbătorit ziua de naștere cu mult fast, alături de familie și copii. De la petrecere a lipsit, așa cum era de așteptat, celebrul antrenor. 

Vineri seara, cu ocazia împlinirii vârstei de 39 de ani, Raluca Zenga s-a distrat alături de apropiați, primind o mulțime de cadouri, multe flori și 4 torturi.

ADVERTISEMENT

Raluca este o prezență foarte activă pe rețelele de socializare, unde postează fotografii de senzație din vacanțele ei de lux. Recent, vedeta a făcut publice câteva fotografii de la petrecerea exclusivistă.

Raluca Zenga, petrecere exclusivistă de ziua ei, după divorț. Walter Zenga a fost marele absent

Deși ziua de naștere a Ralucăi Zenga a fost duminică, pe 1 noiembrie, frumoasa blondină nu a mai avut răbdare și a început să petreacă de vineri seară. Fostul soț, Walter Zenga, nu a fost prezent la petrecere.

ADVERTISEMENT

Se pare că Raluca nu este afectată de divorț, ba chiar se simte mai bine ca niciodată, dovadă fiind postările ei din mediul online. Vedeta în vârstă de 39 de ani a fost răsfățată de apropiați de ziua ei de naștere și a primit numeroase cadouri, flori, 4 torturi și chiar și jucării din partea celor doi copii ai săi.

 

View this post on Instagram

 

A birthday in this challenging year, inevitable like the seasons changing and yet embracing it like the lifting of the veil: so many things became revealed out of the shadows. To have seen so much, and yet have still so much to see…there’s always something to look forward to, hope to turn to as a lighthouse in the storm, faraway places I will travel to. Birthday wishes: no grudges to keep you up at night, no snap decisions, no breath to lose over meaningless conflicts, no rupture but YES to rapture ✨ Thank you ALL for the wonderful wishes, I felt the LOVE and support, it reached me as countless blessings ?? #birthdaygirl #novemberbaby #instabirthday #birthdaycake #rememberthenow #notetoself #thenativecreative #abeautifulmess #doitfortheprocess #oneofthebunch #customcake #handsandhustle #flowercake #cakelover #thehappynow #theeverygirl #colorventures #joyfuljourney #fuelthesoul #igotthis #goodvibrations #timetoshine #roadlesstraveled #designyourlife #quietthechaos #portraitsmag #stunning_shots #aovportraits #aheadofthecurve

A post shared by Raluca Zenga (@ralucazenga.travels) on

,,De ziua mea am petrecut cu mai multe grupuri de prieteni, la noi totul este deschis în Dubai, am fost în club, la restaurant, noi putem petrece aici și ieși. Am sărbătorit cu prietenii și copiii, având în vedere că sunt departe de familia și de prietenii mei din România, am primit cadouri, flori, 4 torturi. De la copii am primit ursuleți, diverse jucărele. A fost un an ciudat per total dar la noi nu s-a simțit prea tare, aici în Dubai”, a mărturisit Raluca Zenga pentru Click!

ADVERTISEMENT

Zilele acestea, Raluca a fost prezentă permanent în mediul online, ținându-și urmăritorii la curent cu evenimentele de la petrecere. Frumoasa blondină este surprinse în ipostaze inedite și, în ciuda trecerii anilor, vedeta arată precum o adolescentă, având o siluetă de invidiat. Fostul ei soț, deși a fost absent, și-a felicitat fosta parteneră cu ocazia zilei sale de naștere.

Celebrul antrenor a anunțat la începutul lunii octombrie că a depus actele de divorț la Curtea de Apel din Dubai, nemaiexistând cale de împăcare între el și frumoasa româncă. Deși au fost împreună timp de 17 ani, distanța și-a spus cuvântul, iar relația lor s-a deteriorat treptat.

ADVERTISEMENT

,,Ceea ce a apărut în ultimele zile în mass-media, cu privire la divorțul familiei Zenga, este adevărat! Nu mi-aș fi dorit ca eu și soția mea să ajungem în acest punct însă viața este plină de surprize! Voi confirma acum, aici, pentru a nu lăsa loc de alte interpretări! Eu și soția mea, Raluca, nu mai formăm un cuplu de ceva timp, din păcate relațiile dintre noi s-au răcit, atât datorită distanței dintre noi, creată și din cauza jobului meu de antrenor, dar și pentru că nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie! Soția mea este schimbată radical, a decis să o ia pe un alt drum pe care va merge singură de acum încolo! Libertatea pe care i-am oferit-o mereu, s-a întors cumva împotriva noastră…Din respect pentru ceea ce am trăit împreună și pentru copiii noștri nu vă pot oferi prea multe detalii, cu atât mai mult cu cât am depus deja actele pentru divorț la Curtea de Apel din Dubai! Sper și vă rog să îmi respectați intimitatea și să lăsăm viața să își urmeze cursul firesc!”, a dezvăluit Walter Zenga, într-un mesaj postat pe instagram, pe care l-a șters în ziua următoare.

Raluca și Walter Zenga s-au căsătorit în anul 2005 și au doi copii, o fetiță pe nume Samira, care a împlinit 11 ani și un băiețel de 8 ani, Walter Jr, care a moștenit pasiunea tatălui său pentru fotbal.

ADVERTISEMENT