Life

Mama cântăreței Raluka, operată de urgență în Turcia. Cu ce probleme medicale se confruntă

Mama cântăreței Raluka a fost operată în urmă cu 10 zile, la o clinică din Turcia. Femeia a fost supusă unei intervenții pentru afecțiunea ei, un diabet de tip 2, dar nu e singurul ei necaz.
11.11.2021 | 13:09
Mama cantaretei Raluka operata de urgenta in Turcia Cu ce probleme medicale se confrunta
Raluka, artistă și jurată la SuperStar Romînia. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Raluka a povestit cu ce probleme medicale se confruntă mama ei, într-o emisiune de televiziune.

Cântăreața și jurata de la SuperStar România a fost prezentă în platoul de la Vorbește lumea alături de consilierul ei medical, Ensar Duman. Vedeta a spus că mama ei are un diabet de tip 2, iar după ce a aflat că este operabil, nu a stat pe gânduri și a dus-o în Turcia.

Femeia care i-a dat viață se simte acum bine, recuperându-se extraordinar după intervenția prin care a trecut. Raluka susține că operația era necesară deoarece diabetul a început să îi afecteze și alte organe mamei sale.

ADVERTISEMENT

Raluka și-a dus mama în Turcia, unde a fost operată de diabet

De altfel, mama vedeti mai are și alte necazuri. Cântăreața a spus că se confruntă cu probleme la inimă și la rinichi, printre altele.

„Mamei i s-a declanșat diabetul de tip 2. A fost pe tratament încontinuu. Lumea nu știe că există această operație. Mulți comentează, sunt experți în toate. Chiar există.

ADVERTISEMENT

Mama lua multe medicamente, în jur de 30-35 zilnic. Pe lângă diabet, se confruntă cu fibrilații, probleme la rinichi. Diabetul îi strica și mai tare rinichii. Îți dai seama, cu timpul îți pierzi și vederea… Operația asta e o rezolvare minunată cel puțin în cazul mamei mele”, a povestit Raluka la PRO TV.

Vedeta a spus și cum se simte acum mama ei. Indicele glicemic este unul bun, iar timp de trei luni este nevoită să urmeze un regim alimentar strict.

ADVERTISEMENT

Cum se simte acum mama artistei

Femeia a fost destul de vioaie după doar 5 zile de la operație, când s-a întors în România. Cântăreața a povestit că mama ei alerga prin aeroport și era extrem de bucuroasă, crezând că va avea nevoie de un scaun cu rotile pentru a se putea deplasa.

„E în recuperare. Ține un regim strict după operație, timp de trei luni. De mâine trece pe piureuri. Nu era o problemă pentru ea să țină regimuri”, a mai spus Raluka în emisiunea Adelei Popescu de la PRO TV.

ADVERTISEMENT

Artista a spus că este fericită să o vadă pe mama ei dând randament după operație. Și-a pus încrederea în medicii din Turcia încă din primele clipe în care i-a cunoscut, iar efortul se pare că a meritat.

ADVERTISEMENT
Tags: