Life

Raluka, între personaj și omul de zi cu zi. Ce dezvăluire a făcut cântăreața

Raluka este foarte discretă când vine vorba de viața personală, mărturisind ce i-ar plăcea să facă mai mult atunci când apare pe micile ecrane, în diferite emisiuni.
18.01.2022 | 22:21
Raluka intre personaj si omul de zi cu zi Ce dezvaluire a facut cantareata
Raluka, detalii despre viața de pe micul ecran: ”Încerc să fiu din ce în ce mai bună”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă în vârstă de 32 de ani susține că este foarte naturală, însă ar vrea să fie mai mult personaj. Fosta concurentă de la „Te cunosc de undeva!” nu spune prea multe despre omul de zi cu zi.

Câștigătoarea primului sezon Asia Express nu este genul de persoană care să fie vulnerabilă în fața unor situații, de aici și dezvăluirea făcută de curând.

ADVERTISEMENT

Oamenii nu o cunosc în realitate prea mult pe Raluka, care încearcă mereu să fie o versiune mai bună a sa. Vedeta vrea să-și învingă fricile pe care le are.

Raluka, detalii despre viața de pe micul ecran: ”Încerc să fiu din ce în ce mai bună”

Invitată în cadrul unui podcast, Raluka a mărturisit care sunt temerile sale, precizând că una dintre ele are foarte mare legătură cu frica de întuneric.

ADVERTISEMENT

„,Încerc să fiu din ce în ce mai bună, ca om și ca aritst. Asta știu eu despre mine. Din păcate, mi-aș dori să fiu mai mult personaj.

Să fiu cool, drăguță, mereu cu zâmbetul pe buze. Nu prea îmi place să fiu vulnerabilă, oamenii nu prea știu cine sunt eu.

ADVERTISEMENT

Îmi este frică de întuneric, aș putea face infarct, dacă se sting luminile aici, în platou. Încerc să îmi înving fricile”, a dezvăluit artista în podcast-ul susținut de Damian Drăghici.

Raluka prețuiește dragostea. Cum arată bărbatul ideal pentru vedetă

Solista în vârstă de 32 de ani, pe numele său complet Alexandra Raluca Nistor, se consideră o persoană foarte sinceră, de aceea nici nu ascunde faptul că a înșelat.

ADVERTISEMENT

Jurata emisiunii SuperStar România nu a ezitat să recunoască că ar putea oricând să ajungă în această situație. Cântăreața e foarte impulsivă atunci când iubește.

Dragostea este ca un drog pentru frumoasa brunetă, care atunci când este îndrăgostită se bucură de cel mai frumos sentiment din lume fără să mănânce sau să doarmă.

În momentul de față Raluka nu este implicată în nicio relație sentimentală și spune că-și dorește alături un bărbat bun, independent și puternic.

ADVERTISEMENT