Life

Drama trăită de Adela Popescu în Republica Dominicană. Vedeta credea că fiii ei vor rămâne marcați

Adela Popescu a trăit momente de coșmar în Republica Dominicană. Vedeta se gândea că băieții săi vor ajunge să fie marcați total.
20.03.2023 | 17:20
Drama traita de Adela Popescu in Republica Dominicana Vedeta credea ca fiii ei vor ramane marcati
Coșmarul trăit de Adela Popescu în Republica Dominicană. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adela Popescu este una dintre cele mai apreciate vedete tv din România. Deși a debutat ca actriță, iată că aceasta s-a îndrăgostit treptat de televiziune. Drept urmare, în ultimii ani am văzut-o la cârma unor emisiuni de mare succes de la Pro Tv.

Adela Popescu, dezvăluiri neașteptate despre uraganul Fiona

Orice meserie vine însă și cu riscuri, iar asta o spune chiar Adela Popescu. Dacă vă amintiți bine, vedeta, alături de Cabral, au prezentat super show-ul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Iar filmările au avut loc în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

La un moment dat și Radu Vâlcan a ajuns pe insulă, alături de cei trei băieți. Nimeni nu avea însă să știe ce va urma. Deși nu a vorbit prea mult despre acest subiect, iată că acum Adela Popescu și-a deschis sufletul în fața urmăritorilor ei.

Vedeta a vorbit despre experiența uraganului Fiona. Fenomenul extrem s-a produs fix când ea și soțul ei se aflau în Republica Dominicană alături de cei trei băieți. Atât Adela Popescu cât și Radu Vâlcan s-au temut ca nu cumva fiul lor el mare, Alexandru, să fie marcat de acea experiență.

ADVERTISEMENT

Sentimentul de frică i-a ținut pe toți în casă la acel moment. Adela Popescu, Radu Vâlcan, dar și cei trei copii s-au îmbrățișat mai mult ca oricând, s-au jucat împreună constant, astfel încât cei mici să nu se simtă în pericol, iar rezultatul a fost unul neașteptat.

În timp ce ambii soți își făceau griji în legătură cu o experiență traumatizantă, iată că s-a întâmplat fix contrariul. Fiul cel mare al cuplului, Alexandru, i-a spus vedetei că acea zi a fost cea mai frumoasă din toată vacanța. Mai mult de atât, el i-a cerut Adelei Popescu să mai meargă încă odată în Republica Dominicană, tot în timpul urganaului.

ADVERTISEMENT

Ce i-a spus fiul cel mare vedetei Pro Tv

”Această este dimineața despre care Alexandru mi-a spus astăzi că a fost ‘cea mai frumoasă din toată vacanța. ”Natura era așa… cum să îți spun eu, mama, era…vie. Și noi ne-am jucat cel mai frumos. Mai putem să mergem o dată exact în casa aia din Dominicană și să ne prindă Fiona acolo?” Ziceți și voi??

Și eu și @raduvalcan ne-am făcut mii de probleme să nu rămână copiii marcați de experiența unui uragan de asemenea proporții. E drept și că sentimentul acela de frică ne-a ținut în casă pe toți două zile cu o altă atenție și implicare unii către alții”, a dezvăluit vedeta, care a postat și un clip video cu băieții săi, care priveau pe geam furtuna puternică.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Adela Popescu le-a mai povestit fanilor săi că tot în acea noapte, ea, soțul ei, dar și cei trei copii au orbit în același pat, de două persoane. Aceea era singur cameră mai ferită, având în vedere temele pe care ea și Radu Vâlcan le aveau.

ADVERTISEMENT