Fotbal intern

Rămâne Corneliu Papură antrenor la Craiova? Patronul Rotaru i-a anunţat pe jucători că el va conduce antrenamentele! EXCLUSIV

05.01.2020 | 13:06
Ramane Corneliu Papura antrenor la Craiova Patronul Rotaru ia anuntat pe jucatori ca el va conduce antrenamentele EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Plecarea lui Victor Piţurcă de la Craiova a “dinamitat” planurile oltenilor pentru această perioadă de iarnă. Astfel, în acest moment, oltenii sunt nevoiţi să îşi găsească un antrenor de urgenţă, lucru destul de complicat.

Iar tocmai de aceea s-ar putea ca fanii alb-albaştrilor să aibă parte de o surpriză: Corneliu Papură! De altfel, primul pas în acest sens a fost deja făcut: patronul Mihai Rotaru i-a anunţat deja pe jucători că Papură este cel care va conduce antrenamentele!

ADVERTISEMENT

Corneliu Papură, din nou antrenor la Craiova? Se mai negociază cu Bergodi şi Iordănescu jr., dar Papură pare în avantaj

Duminică are loc reunirea Craiovei, una fără Victor Piţurcă şi fără staff-ul său, care a plecat alături de fostul manager. Rică Neaga sau Martin Tudor şi-au reziliat contractele, însă Corneliu Papură a rămas pe loc. Iar, în acest moment, concurează cu şanse destul de mari pentru a rămâne în funcţia lăsată liberă de Piţi!

Patronul Mihai Rotaru i-a anunţat deja pe jucători că Papură va conduce antrenamentele, aşa că el va mai avea un avantaj în faţa contracandidaţilor, pentru că, pe lângă faptul că a mai condus echipa înainte de venirea lui Piţi, el va fi din nou văzut ca şef de jucători.

ADVERTISEMENT

Apoi, există “factorul timp”, care lucrează în favoarea lui Corneliu. Edi Iordănescu este sub contract cu Gaz Metan şi se ştie că este un negociator destul de dur, iar discuţiile cu el pot dura destul de mult.

Informaţiile FANATIK spun că Mihai Rotaru, patronul oltenilor, a vorbit deja cu tehnicianul de 41 de ani, imediat după ce a aflat că Victor Piţurcă îşi reziliază acordul. Momentan a fost doar o tatonare e terenului, urmând să se facă şi o ofertă concretă în cel mai scurt timp.

ADVERTISEMENT

Bergodi, pe de altă parte, pare concurentul cel mai periculos pentru Papură, însă avantajul că acesta din urmă e cunoscut şi apreciat de Rotaru ar putea fi decisiv. Italianul se desparte de FC Voluntari şi ar fi foarte dispus să preia Craiova, numai că soluţia “Papi” ar fi mai la îndemână şi mai ieftină.

Cu o medie de două puncte pe meci ne putem imagina că Universitatea Craiova sub comanda lui Corneliu Papură ar fi strâns la finalul anului 44 de puncte, cu șapte mai mult decât are în prezent, și ar fi fost la egalitate cu liderul CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Victor Piţurcă a plecat de la Craiova după doar patru luni, motivul fiind acela că dorinţele sale în ceea ce priveşte transferurile nu au fost îndeplinite de patronul Mihai Rotaru.


(P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Gaz Metan: 2,02 este cota pentru ”1 solist”. Vezi aici toate cotele!

 

 

ADVERTISEMENT