Fotbal international

Rămâne Cristiano Ronaldo la Juventus?! Un oficial al campioanei a făcut anunțul momentului

21.03.2021 | 23:49
Ramane Cristiano Ronaldo la Juventus Un oficial al campioanei a facut anuntul momentului
ADVERTISEMENT

Juventus a pierdut surprinzător, acasă, cu nou-promovata Benevento. Cristiano Ronaldo a evoluat în nota echipei, iar oficialii clubului au reacționat imediat.

Directorul sportiv, Fabio Patrici, a făcut anunțul pe care îl așteptau toți fanii ”Bătrânei Doamne” în ceea ce-l privește pe starul portughez al alb-negrilor.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a marcat un hattrick în precedenta etapă, 3-1 pentru Juventus, în deplasarea de la Cagliari, dar nu a avut nicio reușită în fața lui Benevento.

Fabio Patrici: ”Cel mai bun jucător din lume este al nostru”

Într-un moment în care tot mai multe voci reclamă transferul portughezului la Juventus, directorul sportiv al grupării din Torino a ținut să precizeze statutul lui Cristiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT

”Poziția oficială a lui Juventus e aceasta: cel mai bun jucător din lume este al nostru și va rămâne aici”, a fost mesajul transmis de Patrici, la finalul meciului cu Benevento.

 

Înaintea disputei, starul portughez a lui Juventus a fost omagiat de președintele clubului, Andrea Agnelli, care i-a oferit un tricou pe care au fost inscripționate cifrele 770, reprezentând numărul de goluri marcate de CR7 în întreaga carieră.

ADVERTISEMENT

Susținere și pentru Adrea Pirlo

Directorul sportiv al lui Juventus a vorbit și despre situația antrenorului Andrea Pirlo, contestat și el de o parte a fanilor și de unii dintre oficialii clubului.

”Nu ne vom schimba viziunea după un singur meci. Am început un proiect, iar antrenorul face parte în continuare din el. Suntem mulțumiți, se poate și mai bine, de aceea trebuie să rămânem modești și să muncim mai mult.

ADVERTISEMENT

Vom trage concluziile la finalul campionatului. La Juventus nu există perioadă de tranziție, se luptă mereu pentru trofee. Am câștigat mereu în ultimii 11 ani, chiar dacă am făcut schimbări”, a mai spus Fabio Patrici.

ADVERTISEMENT