Fotbal intern

Rămâne Dan Nistor la Dinamo? Reacția oficialilor din Ștefan cel Mare

29.08.2018 | 12:11
Ramane Dan Nistor la Dinamo Reactia oficialilor din Stefan cel Mare

Telenovela „Dan Nistor la FCSB” s-ar putea să se încheie într-un mod mai puțin prevăzut de către microbiști. Potrivit oficialilor lui Dinamo, Dan Nistor nu va pleca la marii rivali din oraș. Mai mult, căpitanul formației din Ștefan cel Mare ar putea să își prelungească înțelegerea cu Dinamo.

„Nistor rămâne la Dinamo. A fost, este și va rămâne la Dinamo. Am primit oferte zilnic de la patronul FCSB. Nenumărate. Dar suntem în continuare în negocieri să îi prelungim înțelegerea cu Dinamo”, a spus președintele clubului Dinamo, Alexandru David, la Pro X. Cât despre o eventuală plângere împotriva patronului FCSB, David a spus: „Categoric vom face plângere la Comisia de Disciplină. Săptămâna asta a fost Nistor, săptămâna viitoare ar putea fi altcineva. Noroc că se termină perioada de transferuri”.

Rămâne Dan Nistor la Dinamo? Ce spunea Gigi Becali

În urmă cu trei zile, patronul FCSB Gigi Becali susținea că va continua negocierile pentru Dan Nistor, doar dacă se califică un grupele Europa League. De asemenea, Becali a vorbit și despre posibilitatea să fie amendat pentru ofertele pe care le-a făcut pentru căpitanul lui Dinamo: „Nu l-am contactat pe Nistor. Am făcut o ofertă public pentru el. Amenda dacă îl contactezi pe jucător e 1.500 de lei, dar eu nu am căutat fotbalistul. Cum să iei un fotbalist, dacă nu faci oferta publică? Poţi aborda clubul şi impresarul. Dacă agentul nu făcea public totul, eu nu ziceam. Aşa, eu nu pot să mint. Sunt minciuni că vine Negoiţă la Palat ca să îl denigreze. Oferta rămâne valabilă dacă ne calificăm! Dacă nu, nu! Era 800 de mii de euro, dacă îl puneampe listă. Aşa, e negociabilă. Dacă ei nu vor să îl dea, asta e”, a spus Gigi Becali, după victoria în fața celor de la Viitorul, scor 4-1, în etapa a 6-a din Liga 1 Betano.