Pariuri sportive

Rămâne Germania neînvinsă la Campionatul European? Nu rata pariul zilei de la Euro 2024

Elveția - Germania este cel de al treilea meci pentru cele două formații de la EURO 2024. Pariul zilei la Favbet pune în joc cote de-a dreptul ofertante
22.06.2024 | 23:46
Ramane Germania neinvinsa la Campionatul European Nu rata pariul zilei de la Euro 2024
Rămâne Germania neînvinsă la Campionatul European? Nu rata pariul zilei de la Euro 2024. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Elveția – Germania este cel de-al treilea meci pentru ambele formații la EURO 2024. Duelul va avea loc duminică, 23 iunie, de la ora 22:00, pe stadionul Deutsche Bank Park din Frankfurt, în cadrul etapei a treia de la Campionatul European din Germania. FAVBET îți dă șansa să faci profit cu pariuri speciale extrem de tentante.

Rămâne Germania neînvinsă la Campionatul European? Nu rata pariul zilei de la Euro 2024

Deși cele două s-au calificat deja în faza „optimilor” de finală la Campionatul European, meciul nu este deloc unul fără miză. Cine câștigă meciul din cadrul etapei a treia va termina pe primul loc grupa A.

ADVERTISEMENT

Până acum, cele două formații nu au pierdut niciun meci la această ediție de EURO. În primul meci, Germania a reușit să se impună cu scorul de 5-1 în fața Scoției, iar în cel de-al doilea a reușit să câștige cu scorul de 2-0 partida cu Ungaria.

De cealaltă parte, Elveția a început și ea cu dreptul Campionatul European din Germania, câștigând primul meci cu Ungaria, scor 3-1. În cea de a doua partidă, fosta adversară a României a remizat cu Scoția, scor 1-1.

ADVERTISEMENT

Având în vedere că este pus în joc poziția de lider a grupei A, noi ne așteptăm la un joc pe contre. Concret, pariul zilei la FAVBET vă stă la dispoziție cu o cotă de 1,75, dacă alegeți să mizați pe varianta „ambele echipe marchează”.

Germania domină meciurile directe

Partida din cadrul grupei A va reprezenta întâlnirea directă cu numărul 14 între cele două formații. Germania a reușit să câștige de 6 ori, Elveția s-a impus de patru ori, iar 3 meciuri s-au terminat la egalitate.

ADVERTISEMENT

Ultimul meci direct datează din anul 2020. Cele două au remizat într-un spectaculos 3-3, în cadrul unei partide din grupa națiunilor. Elvețienii au condus de 2 ori, cu 2-0, respectiv 3-1, dar Germania a reușit să revină de fiecare dată.

Profită din plin de pariul zilei la FAVBET cu pronosticul „ambele echipe marchează”. Ambele formații au demonstrat că au un atac puternic și reușesc să marcheze meci de meci în duelurile importante.

ADVERTISEMENT

Germania caută să câștige trofeul chiar la ea acasă

Germania caută să câștige trofeul european chiar la ea acasă și să rupă blestemul ultimelor două finale. Atât la EURO 2016, cât și la EURO 2020, echipa gazdă a reușit să ajungă până în finala competiției, dar avea să piardă în ultimul act după timpul regulamentar.

În 2016, Franța a fost învinsă de Portugalia după un gol venit în a doua repriză de prelungiri, iar în 2021, Anglia a fost învinsă de Italia la penalty-uri. Rămâne de văzut dacă va reuși Germania să rupă blestemul la această ediție de Campionat European.

  • 1,75 este cota oferită de FAVBET pentru pronosticul „ambele echipe marchează” în partida Elveția – Germania de la EURO 2024
ADVERTISEMENT