Fotbal intern

Rămâne Liga 1 fără VAR?! „Cred că nu se vrea!”

26.02.2021 | 20:17
Ramane Liga 1 fara VAR Cred ca nu se vrea
ADVERTISEMENT

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, a vorbit despre scandalul momentului dintre Federația Română de Fotbal și Liga Profesionistă de Fotbal pe subiectul controverat al introducerii VAR-ului în Liga 1.

Patronul moldovenilor susține că el își dorește introducerea VAR-ului în Liga 1, dar crede că cineva nu vrea să implementeze acest sistem în România.

ADVERTISEMENT

Tototdată, Valeriu Iftime a vorbit și despre felul în care este condus LPF-ul și îl caracterizează pe Gino Iorgulescu drept „un personaj pierdut, nu discret”.

Valeriu Iftime crede că Liga 1 rămâne fără VAR

Valeriu Iftime consideră că nu se vrea implementarea sistemului VAR în Liga 1: „Eu cred că nu se vrea VAR-ul. Vinovată din punctul meu de vedere este Liga. Liga nu are reprezentant. Domnul Burleanu e mai echilibrat din punctul meu de vedere.

ADVERTISEMENT

Liga dacă vrea să aducă VAR din Japonia, aduce VAR din Japonia. Eu am vorbit de vorbă cu domnul Iorgulescu când trebuia să-l alegem la Ligă. Eu n-am mai vorbit cu el de mult timp”.

„Mie mi se pare că domnul Iorgulescu e un personaj pierdut, nu discret. Justin Ștefan pare singurul om viu de acolo. Era mai bine și pe vremea lui Dragomir, chiar dacă unii erau mai favorizați ca alții”, a mai spus Valeriu Iftime la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Eu sunt convins că vom rămâne fără VAR”

„Eu sunt convins că vom rămâne fără VAR. Eu nu înțeleg de ce nu se stabilește odată să se voteze pentru VAR. VAR-ul costă, trebuie să implementăm noi, iar noi îi vom plăti pe arbitri.

Eu zic că dacă este doar 500.000 de euro e o chestiune rezolvată. Eu sunt de acord să dau o parte din banii din drepturile TV ca să se ducă pentru VAR. Nu pentru mine, pentru curățirea fotbalului.

ADVERTISEMENT

Noi, cluburile de fotbal avem nevoie de VAR. Eu văd VAR-ul ca o rezolvare a noastră”, a mai spus Valeriu Iftime.

ADVERTISEMENT