Fotbal intern

Budescu vrea să plece!? Anunţul agentului:”Speră la o echipă din Vest”

Constantin Budescu e în formă maximă la FCSB în acest sezon. Impresarul său, Florin Lovin, spune că steliştii fac tot posibilul să îl ţină pe Budi.
20.03.2018 | 19:12
Budescu vrea să plece!? Anunţul agentului:

Florin Lovin a confirmat faptul că FCSB doreşte să mărească clauza de reziliere a lui Constantin Budescu, după formă bună aratată de mijlocaşul ofensiv în acest sezon:  „Când am semnat cu Steaua, am avut o clauză de confidenţialitate. Nu pot da cifre. Budi are ceva oferte, am înţeles şi eu că îl doresc ceva cluburi şi e posibil ca Steaua să vrea să se mărească această clauză. Budi a avut o evoluţie constant bună. Lumea spune că el ar avea succes doar la Astra, dar şi la Steaua a confirmat”, a spus impresarul, pentru Telekom Sport. 

„Budi mi-a spus că i-a zis odată domnul Becali, mai în glumă, mai în serios, că ar fi bine să îi mărească această clauză pentru că joacă foarte bine şi e posibil să îl vândă la vară sau la iarnă. Nu e sumă mică, dar e destul de greu totuşi şi cu această sumă să plece” , a mai povestit Lovin. 

Lovin: „Budescu nu a venit la Steaua pentru bani”

Cu toate acestea, Lovin susţine că Budescu nu e disperat să plece în străinătate: „Budi e privilegiat. A făcut pasul în China unde a câştigat foarte mulţi bani şi când a ales Steaua, nu a făcut-o pentru bani. A avut oferte mult mai bine din punct de vedere financiar, din Arabia Saudită, din Turcia. El a venit la Steaua cu speranţa ca vă face pasul către o echipă din Vest. Tot ce înseamnă Arabia, Qatar, etc trebuie să vină cu sume exorbitante!” , a mai spus agentul jucătorului. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri