Cele mai citite

Rămâne un singur Rapid în Liga IV! Clubul AFC se desfiinţează

Academia Rapid e aproape să îşi rezolve problemele juridice înainte de derby-ul cu CSA Steaua. Rivala AFC e în pragul desfiinţării.
07.04.2018 | 08:29
Rămâne un singur Rapid în Liga IV! Clubul AFC se desfiinţează

Chiar dacă au un campionat destul de dificil în Liga 4, în compania celor de la CSA Steaua, problema principală a rapidiştilor pentru promovare nu era competiţia, ci chestiunile ce ţin de ordin juridic. De fiecare dată când a încercat să obţină personalitate juridică pe numele Academiei Rapid, clubului i-a fost refuzat acest drept din cauza existenţei AFC Rapid, formaţie care activează de asemenea în liga din Bucureşti. 

Acesta Rapid este acum însă în pragul desfiinţării. Cel care a făcut anunţul a fost sponsorul principal al Academiei, Gruia Stoica: „Veniţi cât mai mulţi la meciul cu Steaua, că ăsta e Rapidul. Altul nu va mai fi, că AFC se desfiinţează înainte să jucăm noi cu Steaua. O să luăm şi cei mai buni jucători de la AFC”, a susţinut milionarul. 

Academia a închiriat marca 

Academia Rapid este cea care are dreptu de folosire a mărcii alb-vişinie, împrumutat de la vechiul FC Rapid, intrat în faliment. AFC nu deţinea niciun avantaj din acest punct de vedere, doar că simpla sa existenţa a convins tribunalul să blocheze Academia. Cu toate acestea gruparea fondată de Primăria Sectorului 1 a făcut recurs şi aşteaptă rejudecarea. Jucătorilor li se transmisese deja să stea liniştiţi şi să se concentreze pe câştigarea meciurilor. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri