Life

Rămas fără echipă, Reghecampf are probleme și în afaceri! Pierderi uriașe

Laurențiu Reghecampf pare să treacă printr-o perioadă dificilă în plan profesional după ce, rămas fără echipă, antrenorul are o situație grea și în afaceri.
10.07.2023 | 16:15
Ramas fara echipa Reghecampf are probleme si in afaceri Pierderi uriase
Laurențiu Reghecampf are probleme în afacerile din România / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf a plecat de la Neftchi Baku. În ultimul sezon a terminat pe locul 3 în campionat și a pierdut și finala Cupei. Înlocuit de Adrian Mutu, Reghe ar fi încasat, pare-se, 45.000 de euro ca și clauză de reziliere, bani care însă nu îi acoperă pierderile din afacerile pe care le derulează în România.

Câți bani a pierdut Laurențiu Reghecampf din afaceri

Laurențiu Reghecampf are un an cât se poate de dificil, pare-se, în ceea ce privește afacerile. Rămas fără contractul care, în teorie, îi aducea în jur de 200.000 de euro, despăgubit cu 45.000 pentru concediere, Reghe își caută echipă. Plecat în concediu, antrenorul speră că telefonul îi va suna cât mai repede, iar un contract baban va apărea la orizont.

ADVERTISEMENT

Iar nevoia lui de a câștiga bani frumoși este cât se poate de întemeiată. Pe lângă faptul că o treime din veniturile sale se duc ca alocație pentru fiul pe care îl are cu Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf are de întreținut și un stil de viață nu tocmai lesne pentru omul obișnuit.

În plus, afacerile pe care le are sunt departe de a ”dudui”. Conform datelor publice de la Ministerul Finanțelor, consultate de FANATIK, Laurențiu Reghecampf este implicat în două afaceri. Într-una, asociat cu fosta soție, Anamaria Prodan, Reghe Building, nu mai are depus niciun bilanț încă din anul fiscal 2020, atunci când au început problemele între ei.

ADVERTISEMENT

Cea de-a doua însă, Reghe Ranch, era ”perla” coroanei antrenorului. De fiecare dată, antrenorul prezenta cu drag imagini de acolo, la TV, și explica cât de satisfăcut era de creșterea animalelor. De altfel, conform datelor oficiale, compania antrenorului are ca obiect activități auxiliare pentru creșterea animalelor.

Din păcate pentru antrenor, până acum, doar anul trecut fiscal a părut să fie unul cât de cât mai bun. Deschisă în 2017, compania lui Laurențiu Reghecampf a anunțat, an de an, pierderi, singura excepție fiind 2021, atunci când a înregistrat un profit de aproximativ 135.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Reghecampf, în pragul insolvenței din cauza unei afaceri

Laurențiu Reghecampf a anunțat cele mai proaste cifre în afaceri. Astfel, cu o cifră de afaceri 0 – compania nu a produs nicio activitate remunerabilă – profiturile sunt cât se poate de jos. Mai exact, datele oficiale anunță o pierdere de peste 1.000.000 de lei. Adică, bine peste 200.000 de euro. Iar asta în ciuda faptului că are un singur angajat.

Nici la alți indicatori firma lui Reghecampf nu stă mai bine. Astfel, conform datelor oficiale, indicele Z, cel de insolvabilitate, arată că este un risc mare ca firma antrenorului să fie într-o situație critică. Și, cum locul unde e ferma e închiriat, situația pare să fie și mai sensibilă.

ADVERTISEMENT

În plus, pe lângă pierderile declarate, datoriile companiei lui Laurențiu Reghecampf sunt, de asemenea, însemnate. Conform raportărilor fiscale oficiale, compania are datorii de aproape 1,5 milioane de lei, adică în jur de 300.000 de euro.

Laurențiu Reghecampf, în vacanță cu iubita, Corina Caciuc

Plecat de la Neftchi Baku, Laurențiu Reghecampf și partenera sa de viață, Corina Caciuc au plecat într-o vacanță. Momentele romantice pe care le-au trăit au fost devoalate de câteva postări de pe conturile lor de socializare. Cei doi nu au dezvăluit îl au alături și pe Liam, fiul lor care, în mai, a împlinit un an.

În altă ordine de idei, în această perioadă, Laurențiu Reghecampf așteaptă o ofertă pentru a reveni în antrenorat. Pe vremuri unul dintre cei mai bine plătiți antrenori din fotbalul românesc și pe care se ”băteau” echipe din toată zona arabă, acum Reghe nu traversează o perioadă, profesional vorbind, prea bună.

ADVERTISEMENT
Locul din România care pare rupt din filmele SF. E la o oră...
Locul din România care pare rupt din filmele SF. E la o oră şi jumătate de Bucureşti, iar intrarea costă doar 45 de lei
”Fratele” lui Adi Mutu a ajuns de nerecunoscut și a venit în România:...
”Fratele” lui Adi Mutu a ajuns de nerecunoscut și a venit în România: ”Uitați-vă la mine, din cauza voastră sunt așa”
Detaliul neștiut despre Patrick Mouratoglou: „Am aflat asta când eram în Franța”
Detaliul neștiut despre Patrick Mouratoglou: „Am aflat asta când eram în Franța”
Anamaria Prodan a surprins pe toată lumea. Mesaj superb pentru Luca Reghecampf
Anamaria Prodan a surprins pe toată lumea. Mesaj superb pentru Luca Reghecampf
„Crăciunul african” din Oltenia, pentru care s-au cheltuit sume aiuritoare. Explicația primarului: „S-o...
„Crăciunul african” din Oltenia, pentru care s-au cheltuit sume aiuritoare. Explicația primarului: „S-o dăm pe partea de Europe Style”
Cum arată locul de vechi al Ronei Hartner din cimitirul Bellu? Acolo se...
Cum arată locul de vechi al Ronei Hartner din cimitirul Bellu? Acolo se odihnește și tatăl artistei GALERIE FOTO
PUTIN, ÎNLOCUIT la Kremlin?! Cine îl va înlătura: Va fi de folos într-o...
PUTIN, ÎNLOCUIT la Kremlin?! Cine îl va înlătura: Va fi de folos într-o Rusie fără Putin
Schimbări anului la WhatsApp. La asta nu se așteptau utilizatorii
Schimbări anului la WhatsApp. La asta nu se așteptau utilizatorii
Anamaria Prodan nu se mai ascunde. Adevărul despre noul iubit: „Mă susține, este...
Anamaria Prodan nu se mai ascunde. Adevărul despre noul iubit: „Mă susține, este fericit pentru mine și eu sunt fericită că am alături un bărbat în adevăratul sens al cuvântului”
Eugenia Șerban a obținut ordin de protecție împotriva fiului ei. Calvarul prin care...
Eugenia Șerban a obținut ordin de protecție împotriva fiului ei. Calvarul prin care trece după lupta cu cancerul
EXCLUSIV. De unde vin banii cu ajutorul cărora AUR și-a făcut ziar de...
EXCLUSIV. De unde vin banii cu ajutorul cărora AUR și-a făcut ziar de propagandă cu patru milioane de exemplare în trei luni
Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu. Câți bani primesc artistele: „M-a...
Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu. Câți bani primesc artistele: „M-a și înjurat lumea pe Facebook”
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa...
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa și America!