Sporturi

INEDIT. A rămas Mayweather fără bani? Ce şi-a scos la vînzare!

Floyd Mayweather s-a retras din box şi nu mai are nici o ocupaţie, cel puţin nu una productivă. Cheltuieşte bani la greu, petrece, apartamentul său este plin de femei şi pariază sume imense pe...
24.01.2017 | 12:15
INEDIT A ramas Mayweather fara bani Ce sia scos la vinzare

Floyd Mayweather s-a retras din box şi nu mai are nici o ocupaţie, cel puţin nu una productivă. Cheltuieşte bani la greu, petrece, apartamentul său este plin de femei şi pariază sume imense pe meciuri din NBA, NFL sau box.

Recent, fostul sportiv a dat de înţeles că a rămas fără bani. Mayweather şi-a scos la licitaţia una dintre maşinile pe care le deţine, un Bugatti Veyron din 2011. A cerut 2.500.000 de dolari pe bolid, însă a rămas cu el în garaj pentru că nimeni nu a fost dispus să dea cu aproape 1.000.000 de dolari în plus, doar că a fost condus de Mayweather.

1.600.000 de dolari valorează un Bugatti Veyron din 2011, cu 5.000 de kilometri la bord.

$_20 (1)

Are cel mai mare bodyguard din lume!

De ce ar avea nevoie Mayweather de un bodyguard? Mai exact, de ce ar avea nevoie de un bodyguard atît de mare? Campionul din box a luat pe toată lumea prin surprindere după ce a apărut de mai multe ori în public alături de un uriaş. Gigantul din imaginea de mai jois este unul dintre bodyguarzii angajaţi de Mayweather să-l păzească în fiecare secundă. Neinvins în ring, starul din box nu a fost provocat nici în afara lui.

may

A cheltuit o avere pe masa de Crăciun

Maestrul aroganţelor, Floyd Mayweather, a avut o masă grandioasă de Crăciun. Astfel, Mayweather a pregătit meniuri de aproximativ 1000 de dolari pentru fiecare dintre invitaţii săi. Şi nu au fost deloc puţini. Cel puţin 50 de persoane l-au vizitat în data de 25 decembrie pe american, cu ocazia petrecerii pe care a organizat-o. De pretapatul mînăcrii s-a ocupat chef Q, unul dintre cei mai buni bucătari tineri pe care îi are Statele Unite.

Filmat cum aruncă bani într-o cameră plină de femei

Floyd Mayweather s-a retras din box la vîrsta de 39 de ani fiind neînvins în cele 49 de meciuri pe care le-a disputat la profesionişti. Cu peste 400 de milioane de dolari în  conturi, „MoneyMay” nu se zgîrceşte cînd vine vorba de petreceri. Americanul obişnuieşte să meargă în cluburi cu şacoşe de bani la el. Îi plac şi petrecerile private. În 20015, Mayweather a postat un filmuleţ de la o petrecere de la el de acasă în care aruncă cu banii în animatoare.

Cu ce se ”mişcă” starul boxului

Mayweather este mare fan Ferrari. Are 4 astfel de maşini în garajul său. Pe lîngă ”Căluţul Cabrat”, fostul pugilist mai deţine două Porshe, mai multe maşini de teren, un Pagani Huayra de peste 1.500.000 de euro. Lista nu se opreşte aici. Mai deţine 3 Mercedes-Benz, un Rolls Royce, un Lamborghini şi un Koenigsegg. Garajul său ar fi trebuit să fie şi mai plin, însă patru maşini i-au luat foc pe cînd erau transportate cu un trailer în statul Arizona. Pe lîngă maşini, Mayweather deţine un iaht şi un avion personal.

Floyd-Mayweather-600x600

4.2 milioane de dolari este cea mai scumpă maşină din garajul lui Mayweather. Un Koenigsegg CCX care atinge 420 de kilometri pe oră!

827.000 de dolari este ultima sumă pe care Mayweather a cîştigat-o la pariuri, după ce a pariat pe un meci de baschet şi unul de box.

Tags: