News

Rămășițele unei adolescente, găsite după 8 ani de la dispariție. Descoperirea făcută într-un oraș din SUA

20.02.2021 | 15:23
Ramasitele unei adolescente gasite dupa 8 ani de la disparitie Descoperirea facuta intrun oras din SUA
ADVERTISEMENT

Rămășițele unei adolescente din SUA au fost găsite la șapte ani de la dispariția fetei, pe o proprietate privată într-un orășel american.

Rămășițele tinerei au fost descoperite după șapte ani de la dispariție pe o proprietate privată din orașul Lovingston.

ADVERTISEMENT

Tânăra dispăruse în 2013, în timp ce se afla la o benzinărie în Virgina, iar rămășițele au fost descoperite în decembrie 2020.

O tânără din SUA a fost ucisă cu sânge rece în 2013

Anchetatorii au anunțat că au făcut publice aceste informații doar acum din respect pentru familia victimei.

ADVERTISEMENT

Potrivit Observatornews.ro, Alexis Murphy, o tânără de 17 de ani a dispărit în 2013 în timp ce se afla într-o benzinărie dintr-un orășel din Virginia.

“Am făcut publice aceste informații mai târziu pentru a permite familiei victimei să facă aranjamentele necesare”, a transmis șeriful din localitate.

ADVERTISEMENT

Familia noastră este atât de recunoscătoare pentru tot sprijinul și rugăciunile pentru Alexis, în ultimii șapte ani. Am rămas cu speranța că o vom găsi teafără și nevătămată”, a declarat familia tinerei.

Am fost binecuvântați să o avem alături de noi timp de 17 ani. Dorim să le mulțumim cetățenilor din districtul Nelson, agenților federali și oamenilor legii care au participat la căutarea lui Alexis. Cu toții v-ați respectat promisiunea, din 2013, de a o aduce acasă pe Alexis”, au completat rudele îndurerate.

ADVERTISEMENT

În 2014, un bărbat în vârstă de 55 de ani a fost acuzat de crimă în cazul lui Alexis Murphy, fiind condamnat la închisoare pe viață. Camerele de supraveghere de la benzinărie au observat cum mașina adolescentei a fost urmărită de cea a agresorului.

Mașina fetei a fost găsită câteva zile mai târziu în parcarea unui cinematograf din districtul Albemarie. Acasă la individ a fost descoperit telefonul mobil al fetei, un cercel, o unghie și fire de păr.

ADVERTISEMENT
Tags: