ADVERTISEMENT
Carousel hot news

VASLUIUL, la un pas de INSOLVENŢĂ! Porumboiu pentru FANATIK: “Nu există RESPECT!”

SC Vaslui este în pericol să nu primească licenţa pentru sezonul viitor al Ligii 1 din cauza datoriilor către jucători. Conform unor surse, restanţele către jucători sînt de aproximativ...
Autor: Răzvan Scarlat | 23.04.2014 | 11:19
VASLUIUL, la un pas de INSOLVENŢĂ! Porumboiu pentru FANATIK:

SC Vaslui este în pericol să nu primească licenţa pentru sezonul viitor al Ligii 1 din cauza datoriilor către jucători. Conform unor surse, restanţele către jucători sînt de aproximativ 500.000 de euro! Conducătorii clubului, cine a mai rămas după demisiile de ieri, se gîndesc să urmeze modelul Rapidului şi să bage clubul în insolvenţă.  Directorul sportiv Cătălin Popa şi preşedintele executiv Dragoş Iftime au demisionat ieri, după ce nu au fost plătiţi de luni bune, dar şi pentru că nimeni nu vine la echipă pentru a o salva de la desfiinţare. În această situaţie, jucătorii vor trebui să se înscrie la masa credală şi şă-şi recupereze o mică parte din datorii.

ADVERTISEMENT

“Voi analiza cauzele din cauza cărora echipa a ajuns în asemenea situaţie şi voi face un comentariu mai amplu. Sînt dezamăgit de ce se întîmplă acolo. Însă, acolo unde respect nu e, nimic nu e. Dar nu cred că sînt probleme aşa mari, nu sînt sumele exorbitante despre care se vorbeşte în presă. Am convingerea că totul se poate rezolva”, a spus Adrian Porumboiu la pentru FANATIK.RO.

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!