Carousel hot news

Rămîne Steaua fără Keşeru? “Nu mai stă mult în Ghencea”

George Ţucudean îşi doreşte ca Raul Rusescu şi Claudiu Keşeru să aibă evoluţii bune la Steaua pentru a prinde, ulterior, noi contracte în străinătate....
08.10.2014 | 23:23
Rămîne Steaua fără Keşeru? “Nu mai stă mult în Ghencea”
Claudiu Keseru se bucura dupa golul marcat.

George Ţucudean îşi doreşte ca Raul Rusescu şi Claudiu Keşeru să aibă evoluţii bune la Steaua pentru a prinde, ulterior, noi contracte în străinătate.

Cei care s-au întors la Steaua, trebuie să facă o treabă bună, să îşi revină, pentru ca mai apoi să plece afară şi să demonstreze la echipele lor. Aşa cum a fost cu Rusescu la Sevilla, l-au împrumutat, el s-a întors cu rezultate foarte bune de acolo, a marcat şi goluri şi normal că spera să primească o şansă. Cei de acolo nu i-au oferit-o şi normal că este frustrat. Mă bucur că a ajuns din nou la Steaua şi să joace bine, să meargă înapoi, să joace acolo şi să demonstreze. P]nă la urmă, nu este o ruşine să te trimită cineva acasă. Keşeru a venit cu o altă mentalitate la Steaua, este un fotbalist care a evoluat mult timp afară, ştie cum se antrenează jucătorii, ştie că nu merge cu jumătăţi de măsură. Cred că nu va sta mult la Steaua, sînt sigur că va avea oferte în următoarea perioadă de transferuri”, a spus Ţucudean la Digisport.

tucudean

 

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri