ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Stoican, EXECUTAT! Reghe, AMÎNAT o săptămînă!

UPDATE 15:26. Cazul lui Laurenţiu Reghecampf va fi judecat pe 9 aprilie, atunci cînd va afla şi verdictul, conform surselor FANATIK.RO. ...
Autor: Răzvan Scarlat | 02.04.2014 | 14:34
Stoican, EXECUTAT! Reghe, AMÎNAT o săptămînă!

UPDATE 15:26. Cazul lui Laurenţiu Reghecampf va fi judecat pe 9 aprilie, atunci cînd va afla şi verdictul, conform surselor FANATIK.RO. 

ADVERTISEMENT

UPDATE 15:15. Conform gsp.ro, Flavius Stoican a primit o suspendare de două etape şi o amendă de 360 lei ca urmare a incidentelor de la partida cu Petrolul. Dinamo nu va face recurs. Tehnicianul nu va putea sta pe bancă la partidele cu Oţelul şi Ceahlăul. 

UPDATE 15:14. Antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, a recuzat actuala Comisie de Disciplină din cadrul FPF, susţinînd că el ar trebui judecat de un for similar care să activeze însă în cadrul FRF. Informaţia a fost furnizată de preşedintele dinamovist Constantin Anghelache. Răspunsul la cererea sa este aşteptat în cursul zilei de azi, cînd este posibil să fie dat şi un verdict în privinţa eventualei sale suspendări, anunţă digisport.ro.

ADVERTISEMENT

Laurenţiu Reghecampf şi Constantin Anghelache s-au prezentat, miercuri dimineaţă, în faţa membrilor Comisiei de Disciplină a din cadrul FPF. Cei doi au fost audiaţi ca urmare a ieşirii pe care antrenorul Stelei a avut-o la adresa preşedintelui lui Dinamo, în urma scandalului iscat de faptul că Dorin Rotariu a ales ca interesele sale să fie reprezentate de Anamaria Prodan, soţia lui Reghe. La momentul respectiv, tehnicianul l-a numit pe Anghelache “comunist”, precizînd că acesta “nu are ce căuta în fotbal”.

“Pe mine mă interesează situaţia oricărui jucător, deci şi a lui Rotariu. Mi se pare că trebuie să aibă în vedere stările de incompatibilitate, cum am spus şi atunci, privind un agent de jucător, un jucător şi un antrenor. Am spus că trebuie evitată acastă situaţie. Eu am făcut această sesizare în atenţia domnului Burleanu. Aceasta era problema. După partida de la Cluj a fost o răbufnire. Am cosniderat că expresiile folosite de domnul Reghecampf mi-au adus o atingere. Eu n-am nimic cu nimic. Eu încerc să fiu un om care îşi alege cuvintele să nu aducă nimănui o atingere. Eu am vrut să sesizez un comportament, nu mă interesează să fie pedepsit. Este problema să-mi apăr demnitatea şi clubul”, a spus Anghelache la Dolcesport.

ADVERTISEMENT

La Comisia de Disciplină a fost prezent şi Falvius Stoican, care a fost audiat după ce a fost eliminat la partida Petrolul-Dinamo. “Nu trebuia să mă manifest aşa, dar ţinînd cont de împrejurări, nu ştiu cine s-ar fi putut abţine. Acum îmi pare rău, chiar şi pentru că acest arbitru a fost suspendat. Sincer, chiar îmi pare rău. Sper ca echipa să nu joace fără antrenor. Dar dacă va fi cazul, sunt convins că va fi o partidă bună. Le-aş fi de mare ajutor dacă sunt aproape de ei”, a spus Flavius Stoican la ieşirea din sediul LPF.

 

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!