Life

Ramona Olaru, umilită de Cătălin Cazacu, după presupusa despărțire? “Bine că nu ai luat-o de nevastă”

Ce a postat Cătălin Cazacu după presupusa despărțire de Ramona Olaru. A umilit-o sportivul pe asistenta TV de la Antena 1?
06.02.2023 | 19:31
Ramona Olaru umilita de Catalin Cazacu dupa presupusa despartire Bine ca nu ai luato de nevasta
Ce a postat Cătălin Cazacu după presupusa despărțire de Ramona Olaru. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ramona Olaru a dat de înțeles că ea și Cătălin Cazacu nu mai formează un cuplu. Sportivul a avut o reacție după un videoclip postat de asistenta TV.

Ramona Olaru, umilită de Cătălin Cazacu, după presupusa despărțire?

Asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani a dat de înțeles că ea și Cătălin Cazacu s-au despărțit din nou. Blondina a publicat un videoclip pe Tik Tok, iar fanii s-au întrebat care este situația ei amoroasă actuală.

ADVERTISEMENT

Vedeta a apărut într-o rochie scurtă și mulată, de culoare roz, în timp ce le arăta internauților că se pregătește să-i informeze pe bărbați că este din nou singură.

Un fan a întrebat-o “Cazacu știe?”, iar Ramona Olaru i-a răspuns de îndată, tot cu o întrebare: “Cine?”

ADVERTISEMENT

Nu a trecut mult timp de când blondina a postat acest videoclip, că partenerul ei a avut deja o reacție. Cătălin Cazacu a distribuit un mesaj prin care a dat de înțeles că între el și Ramona Olaru s-ar fi produs o nouă ruptură.

“Dacă e golancă, mai devreme sau mai târziu o să îi placă florile…vorba aia…bine că nu ai luat-o de nevastă să o speli”, a scris sportivul pe rețelele sociale, notează cancan.ro.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Ramona Olaru a mai postat un mesaj cu subînțeles pe Instastory. Asistenta TV le-a arătat fanilor ce a gătit, iar în dreptul imaginii a scris “Gata de măritat”.

Vedeta a postat, de altfel, și o imagine cu un buchet mare de trandafiri.

Ramona Olaru, Cătălin Cazacu
Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, mesaje cu subînțeles pe rețelele sociale. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, multiple despărțiri și împăcări

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu formează un cuplu de ceva timp, dar au avut parte și de câteva despărțiri de-a lungul timpului.

ADVERTISEMENT

De exemplu, spre finalul anului trecut, vedeta și-a strâns lucrurile din casa lui Cătălin Cazacu.

Însă cei doi s-au împăcat destul de repede. De sărbători, asistenta de la Antena 1 și motociclistul au plecat într-o vacanță în Mexic. De acolo au publicat mai multe imagini prin care au dat de înțeles că lucrurile merg bine între ei.

În ultima vreme, amândoi au fost discreți cu privire la situația amoroasă. Niciunul nu a oferit detalii despre o altă posibilă despărțire.

ADVERTISEMENT