Sport

CSM Bucureşti, învinsă din nou de Râmnicu Vâlcea! Campioana României şi-a luat revanşa pentru Supercupă cu un gol în ultimele secunde

21.09.2019 | 16:43
Râmnicu Vâlcea - CSM Bucureşti, derbyul Ligii Florilor, sâmbătă, 21 septembrie, ora 15:30

Râmnicu Vâlcea a învins-o pe CSM Bucureşti, scor 20-19, şi vicecampioana României a ajuns deja la a doua înfrângere în campionat. Eşecul este unul oarecu surprinzător, după ce “tigroaicele” s-au impus în faţa rivalelor în Supercupa României, victoria fiind obţinută de o manieră convingătoare. Samara da Silva a marcat golul victoriei în ultimele secunde ale meciului disputat în Sala “Traian”.

Final / Râmnicu Vâlcea – CSM Bucureşti 20-19

Min. 50 / Râmnicu Vâlcea – CSM Bucureşti 15-14

Min. 40 / Râmnicu Vâlcea – CSM Bucureşti 10-13

Min. 35 / Râmnicu Vâlcea – CSM Bucureşti 10-11

Pauză / Râmnicu Vâlcea – CSM Bucureşti 9-10. În timpul primei reprize, Cristina Neagu a efectuat mişcări de încălzire şi ar putea să intre pe teren.

Min. 20 / Râmnicu Vâlcea – CSM Bucureşti 6-6

Min. 15 / Râmnicu Vâlcea – CSM Bucureşti 4-5

Min. 10 / Râmnicu Vâlcea – CSM Bucureşti 3-2

Min. 5 / Râmnicu Vâlcea – CSM Bucureşti 2-0

UPDATE, ora 15:30 / A început meciul Râmnicu Vâlcea – CSM Bucureşti.


Râmnicu Vâlcea – CSM Bucureşti Live stream online TVR 1 şi TVR HD

Meciul se anunţă a fi foarte greu pentru bucureştence, pentru că deşi au trecut doar patru etape din acest sezon ele au suferit o neaşteptată înfrângere la Zalău, în timp ce Râmnicu Vâlcea a obţinut succese pe linie, la scoruri confortabile. Partida e transmisă pe TVR 1 şi TVR HD, dar puteţi intra şi pe site-ul FANATIK.RO, pentru a o urmări în format LIVE VIDEO.

Un KO la Vâlcea ar complica deja serios şansele CSM-ului la titlu în acest an. Eşecul de la Zalău a fost posibil şi pe fondul unor mari erori de arbitraj, dar pe tigroaice nu le poate încălzi cu nimic faptul că arbitrii de la acel joc au primit o lungă suspendare.

Râmnicu Vâlcea - CSM București. Sursă foto: gsp.ro
Râmnicu Vâlcea – CSM București. Sursă foto: gsp.ro

CSM a câştigat Supercupa în faţa Vâlcei

CSM ar avea un oarecare avantaj psihologic în faţa vâlcencelor în urma faptului că ultimul meci direct, Supercupa României, a fost adjudecat şi încă destul de clar, cu scorul de 29-23, însă de atunci a primit cumplita veste a unei accidentări grave pentru vedeta norvegiană Nora Mork, sosită la Bucureşti în această vară. Acest lucru afectează vizibil potenţialul echipei pregătită de Tomas Ryde la linia de 9 metri.

Râmnicu Vâlcea – CSM Bucureşti. Bucureştencele au câştigat ultimul meci direct, în Supercupa României

Antrenorul gazdelor, Florentin Pera, spune că jucătoarele lui sunt conştiente de dificultatea partidei, însă au un singur ţel, acela de a obţine victoria şi a mări astfel ecartul în clasament. Rămnicu Vâlcea va juca şi ea direct în grupele Ligii Campionilor, la fel ca rivala din Bucureşti.

Cum ar putea arăta cele două distribuţii

Arbitrii partidei sunt cel mai longeviv cuplu din Europa, Robert Harabagiu şi Silviu Stănescu, ambii din Moreni, cu 26 de ani de activitate în CV. Sunt consideraţi drept cei mai buni arbitri şi era logic să fie delegaţi la acest derby, în speranţa că nu vor mai exista probleme, cum a fost la Zalău.

Râmnicu Vâlcea – CSM Bucureşti. Crina Pintea va fi un mare pericol pentru poarta vâlcencelor

Derbyul se va juca cu casa închisă, peste 3000 de oameni urmând a asista la meci. Dacă nu intervine nici o surpriză vâlcencele ar putea începe cu Dumanska în poartă, Florică, Lopez, Băcăuanu, Glibko, Gonzales, Fernandez, iar bucureştencele cu Grubisic între buturi, Chiper, Grbic, Pintea, Torstensson, Klikovac şi Lekic.