Sport

Râmnicu Vâlcea „fierbe” înaintea șocului cu CSM București! Fanii așteaptă revanșa: „Le batem!”

05.03.2021 | 21:11
Ramnicu Valcea fierbe inaintea socului cu CSM Bucuresti Fanii asteapta revansa Le batem
ADVERTISEMENT

FANATIK a ajuns la Râmnicu Vâlcea și a luat pulsul orașului înaintea duelului electrizant dintre SCM și CSM București din optimile de finală ale Ligii Campionilor, iar fanii visează la calificarea în sferturile de finală.

Confruntarea din cupele europene vine la aproximativ trei săptămâni distanță de meciul din campionat de la Sfântu Gheorghe, unde FANATIK a fost de asemenea prezent pentru a oferi cele mai tari informații de la fața locului.

ADVERTISEMENT

Duelul românesc din Liga Campionilor la handbal feminin are și o miză financiară, mai ales pentru clubul din Vâlcea, care beneficiază de un buget de aproape două ori mai mic decât „tigroaicele”, care par favorite pe hârtie. Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 17:00 pe terenul celor de la Vâlcea.

Care e atmosfera în Râmnicu Vâlcea înainte de marele meci cu CSM București: „Păcat că nu vom avea sala plină!”

Mai e doar o zi până la confruntarea șoc dintre SCM Râmnicu Vâlcea și CSM București, însă în oraș deja e atmosferă de meci mare, așa cum la Vâlcea nu a mai fost de mult timp.

ADVERTISEMENT
Sala Traian, cu o zi inainte de meciul dintre SCM Ramnicu Valcea si CSM Bucuresti din Liga Campionilor la handbal feminin
Sala Traian, cu o zi inainte de meciul dintre SCM Ramnicu Valcea si CSM Bucuresti din Liga Campionilor la handbal feminin

FANATIK a stat de vorbă cu localnicii care sunt destul de optimiști înainte de partidă, chiar dacă nu toată lumea e interesată de meciul de handbal: „Noi suntem mai mult cu fotbalul! Vrem și noi echipă în prima ligă, dar nu sunt bani!”, a spus un vâlcean care se odihnea pe o bancă chiar în fața Sălii Traian.

La magazinul de lângă Sala Traian, un angajat și-a adus aminte de vremea când la Vâlcea se juca handbal cu spectatori și nu existau niciun fel de restricții: „Mergeam și noi la meciuri când aveam timp. Din păcate, acum nu mai e posibil. Păcat că nu se joacă cu sala plină!”, a declarat domnul de la buticul de vis a vis de sală.

ADVERTISEMENT

Tinerii nu sunt foarte interesați de meciul de handbal din Liga Campionilor

În preajma Sălii Traian din Râmnicu Vâlcea se află un teren de baschet și unul de fotbal, unde tinerii din oraș se adună pentru a juca ori pentru a socializa. Însă foarte puțini știau că mâine va avea loc un meci extrem de important pentru oraș și pentru echipa locală: „Noi suntem mai mult cu sporturile de contact, cu baschetul. Azi e meciul?”, a declarat unul dintre tinerii care băteau mingea în spatele sălii.

Arena Traian, locul de adunare al tinerilor din Ramnicu Valcea
Arena Traian, locul de adunare al tinerilor din Ramnicu Valcea

CSM București are un ascendent moral înainte de încleștarea cu rivala din Vâlcea, pe care a învins-o clar în ultimul meci din campionat la cinci goluri: 22-27. Ba, mai mult, „tigroaicele” au câștigat 5 dintre ultimele 9 partide directe.

ADVERTISEMENT

Meciul dintre SCM Râmnicu Vâlcea și CSM București nu e singurul duel românesc din acest sezon din cupele europene la handbal feminin. Dunărea Brăila şi Minaur Baia Mare se vor întâlni în sferturile de finală din EHF European League la handbal feminin pe 27 martie, iar returul va avea loc pe 3 aprilie.

ADVERTISEMENT