Sport

Râmnicu Vâlcea vrea revanșa împotriva lui CSM București: “Obiectivul e calificarea! Nu ne gândim la altceva!”. Exclusiv

06.03.2021 | 13:00
Ramnicu Valcea vrea revansa impotriva lui CSM Bucuresti Obiectivul e calificarea Nu ne gandim la altceva Exclusiv
ADVERTISEMENT

SCM Râmnicu Vâlcea joacă sâmbătă, de la ora 17:00, în Sala Traian, în turul din play-off-ul Ligii Campionilor cu CSM București. Florin Verigeanu, președintele echipei vâlcene, a declarat pentru FANATIK că speră ca echipa să învețe din greșelile meciului pierdut în campionat. 

Oficialul lui SCM Râmnicu Vâlcea susține că un rezultat bun înaintea returului ar fi o victorie la un gol împotriva CSM-ului. Verigeanu este sigur că presiunea ar fi mai mare pe “tigroaice” dacă Vâlcea bate măcar la un gol.

ADVERTISEMENT

Florin Verigeanu vrea revanșa împotriva CSM-ului: “Sper să nu mai repetăm greșelile”

Adi Vasile și handbalistele infectate cu noul coronavirus au revenit alături de CSM București, însă oficialul celor de la Râmnicu Vâlcea nu consideră că se schimbă mult datele problemei față de confruntarea din campionat:

“Emoții avem tot timpul. Și dacă jucăm cu orice adversar din Liga Națională. Ca de obicei, va fi un meci foarte disputat, sunt convins de asta. CSM București pleacă favorită, ca de fiecare dată.

ADVERTISEMENT

Noi sperăm să fi învățat din meciul de la Sf. Gheorghe. Sper să nu mai repetăm greșelile. La un asemenea nivel, nu ai voie să ratezi atât de mult, să irosești atât de multe ocazii. 

“Noi la Sala Polivalentă mereu ne-am descurcat foarte bine. Obiectivul nostru este calificarea, nu ne gândim la altceva”

Diferența la meciul trecut a făcut-o poarta. Sper ca în Liga Campionilor poarta noastră să fie mai consistentă și pe atac să nu mai ratăm atât de multe faze din postură de 1 la 1. Victoria la un gol ne convine, bineînțeles. 

ADVERTISEMENT

Am pune presiune pe adversar, iar noi la Sala Polivalentă mereu ne-am descurcat foarte bine. Obiectivul nostru este calificarea, nu ne gândim la altceva. Dar meciul va fi la fel de greu ca și la Sf. Gheorghe, chiar dacă la ei au revenit jucătoarele care au fost în izolare. 

Până la urmă, primul 7 al lui CSM București aliniat în meciul direct din campionat se bate cu orice echipă din Europa. Chiar dacă au avut multe absențe atunci. Din acest punct de vedere, meciul va fi la fel de greu”, a spus Verigeanu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
Florin Verigeanu
Florin Verigeanu

În campionat, CSM București s-a impus cu 27-22 la Sf. Gheorghe. Prima manșă din play-off-ul EHF Champions League se va disputa în Sala Traian, sâmbătă, de la ora 17:00. Returul se joacă o săptămână mai târziu, la București.

  • 3 este locul ocupat în campionat de SCM Râmnicu Vâlcea
  • 1 victorie are SCM Râmnicu Vâlcea pe teren propriu în această ediție din Champions League: 25-23 cu Buducnost
ADVERTISEMENT