Sport

Râmnicu Vâlcea vrea să profite de problemele financiare de la CSM București. Elizabeth Omoregie, dorită de campioana României. EXCLUSIV

23.03.2020 | 21:39
Ramnicu Valcea vrea sa profite de problemele financiare de la CSM Bucuresti Elizabeth Omoregie dorita de campioana Romaniei EXCLUSIV
Elizabeth Omoregie ar putea ajunge la SCM Râmnicu Vâlcea. FOTO: Sportpictures
ADVERTISEMENT

CSM București trece printr-o perioadă dificilă din punct de vedere financiar, multe dintre jucătoare fiind neplătite de aproape patru luni, iar contracandidata la titlu, SCM Râmnicu Vâlcea, vrea să profite. Din informațiile FANATIK, Elizabeth Omoregie ar putea ajunge la campioana României în următoarea fereastră de transferuri.

Elizabeth Omoregie ar putea ajunge la Râmnicu Vâlcea

SCM Râmnicu Vâlcea pregătește o nouă lovitură pentru CSM București, după ce a reușit să câștige titlul sezonul trecut în fața formației din Capitală.

ADVERTISEMENT

Echipa antrenată de Florentin Pera vrea să profite de probleme financiare mari de la CSM București și, din informațiile FANATIK, este interesată să o transfere pe Elizabeth Omoregie.

Pe 26 martie, data limită pentru plata salariului pentru luna în curs, Elizabeth Omoregie ar ajunge la patru salarii restante, iar mutarea la Râmnicu Vâlcea s-ar putea face chiar fără sumă de transfer, dacă va depune memoriu pentru a rezilia contractul cu CSM București.

ADVERTISEMENT

O altă jucătoare de la CSM București care ar putea ajunge în perioada următoare la Râmnicu Vâlcea este Jelena Grubisic, sportivă care, la fel ca Omoregie, nu a primit salariile pe decembrie, ianuarie și februarie.

Râmnicu Vâlcea și CSM București, contracandidate la titlu

După 18 runde disputate din actualul sezon al Ligii naționale, CSM București și SCM Râmnicu Vâlcea își împart prima poziție a clasamentului, cu câte 43 de puncte, echipa lui Adrian Vasile având însă un meci mai puțin disputat.

ADVERTISEMENT

În ultima etapă disputată în Liga națională înainte de suspendarea cauzată de pandemia de coronavirus, Râmnicu Vâlcea și CSM București au jucat meciul direct, câștigat de formația lui Adrian Vasile la un gol diferență.

Ambele formații au obținut calificarea în sferturile Ligii Campionilor, după ce au terminat pe locul patru în grupele principale din care au făcut parte.

ADVERTISEMENT

În faza eliminatorie, SCM Râmnicu Vâlcea va întâlni Metz, în timp ce vicecampioana se va lupta pentru un loc în final four cu Gyor.

ADVERTISEMENT