Fotbal international

Ramon Calderon a aflat că Jose Mourinho va antrena pe Real Madrid! Cine i-a transmis informaţia

27.10.2018 | 14:20
Ramon Calderon a aflat ca Jose Mourinho va antrena pe Real Madrid Cine ia transmis informatia

E din ce în ce mai clar că Jose Mourinho se va întoarce la Real Madrid. Fostul președinte al “galacticilor” a dat din casă o discuție avută cu actualul șef de la Real, Florentino Perez. “Nu e nicio îndoială. Jose Mourinho este antrenorul pe care președintele Florentino Perez îl respectă”, a spus cel care în 2006 se făcea frate de sânge cu patronul FCSB-ului, Gigi Becali.

Ramon Calderon este în relații bune cu actualul președinte al lui Real Madrid, Florentino Perez. Așa că aflat planurile clubului pentru următoarea perioadă. “Mai devreme sau mai târziu, Mourinho va ajunge sigur antrenor al lui Real Madrid, din păcate sau din fericire”, a spus Ramon Calderon, care a criticat des echipa în mandatul lui Jose Mourinho, considerându-l pe portughez un tip prea conflictual pentru un club atât de mare ca Real Madrid.

Ramon Calderon: “Florentino Perez îl vrea pe Jose Mourinho la Real Madrid”

Jose Mourinho a mai antrenat pe Real Madrid în perioada 2010-2013, dar a câştigat doar 3 trofee: un campionat, o cupă a Spaniei și o Supercupă a Spaniei. Fostul președinte Ramon Calderon a fost cel mai fericit când portughezul a plecat de la Real Madrid. “S-a certat cu toată lumea, Acum e mult mai multă liniște la Real Madrid”, a spus Calderon după ce Mourinho a plecat în 2013. Acum portughezul așteaptă să fie dat afară de la Manchester United pentru a putea ajunge pe banca “galacticilor”.

Ramon Calderon a devenit cunoscut în România în 2006, când el şi Gigi Becali s-au făcut “fraţi de sânge” la dineul oficial care a precedat meciul Steaua – Real Madrid 1-4, din faza grupelor Ligii Campionilor. Ramon Calderon  a fost preşedintele “galacticilor” în perioada 2006-2009. Jose Mourinho traversează o perioadă dificilă la Manchester United, cu care ocupă locul 10 în Premier League după 9 etape.

  • 3 trofee a luat Jose Mourinho în 3 ani la Real Madrid