Fotbal international

Ramon Calderon anunță revenirea lui Jose Mourinho la Real Madrid! ”Va veni din sezonul viitor”

01.03.2019 | 20:12
Ramon Calderon anunta revenirea lui Jose Mourinho la Real Madrid Va veni din sezonul viitor

Fostul președinte al clubului Real Madrid, Ramon Calderon, a anunțat revenirea antrenorului Jose Mourinho pe banca tehnică a ”galacticilor” din sezonul viitor. Tehnicianul portughez care i-a mai pregătit pe madrileni în perioada 2010-2013 este fără contract de la finalul anului trecut, atunci când a fost demis de la Manchester United și înlocuit cu norvegianul Ole Gunnar Solskjaer.

Ramon Calderon anunță revenirea lui Jose Mourinho la Real Madrid: ”E singurul pe care îl respectă Perez”

Real Madrid traversează un sezon modest în competițiile interne, iar postul lui Santiago Solari, cel care l-a înlocuit pe Julen Lopetegui, nu este deloc sigur. Varianta prin care argentinianul ar putea să-și păstreze postul este ca ”galacticii” să câștige pentru al patrulea sezon consecutiv Champions League. Însă, Ramon Calderon a anunțat deja că Jose Mourinho va reveni pe banca lui real Madrid din sezonul viitor.

”Am un presentiment, poate chiar mai mult decât atât, că Jose Mourinho va fi pe banca lui Real Madrid în sezonul următor. În proprție de 90% acest lucru se va întâmpla. Este singurul antrenor pe care Florentino Perez îl respectă”, a declarat fostul președinte Ramon Calderon, la scurt timp după ce Real Madrid a fost învinsă acasă de FC Barcelona cu 3-0 în manșa secundă a semifinalelor Cupei Spaniei.

Jose Mourinho îi oferă indicații tactice lui Luka Modric la un meci la Real Madrid
Jose Mourinho îi oferă indicații tactice lui Luka Modric la un meci la Real Madrid

Mourinho ar putea ajunge la Inter Milano

Nu este pentru prima dată când fostul președinte al ”galcticilor” spune că Jose Mourinho va reveni pe banca tehnică a Realului. La finalul lunii octombrie, el afirma că ”mai devreme sau mai târziu, el va ajunge sigur antrenor la Real Madrid, din păcate sau din fericire”. Ramon Calderon a criticat în dese rânduri jocul practicat de formația din capitala Spaniei sub conducerea tehnicianului portughez.

La începutul anului, Jose Mourinho s-a arătat încântat de faptul că Real Madrid este interesată de readucerea sa la echipă, dar nu a vrut să alimenteze aceste speculații. Zilele trecute, portughezul a făcut portertul viitoarei echipe pe care vrea să o antreneze din vară, iar toate indiciile duc către Internazionale Milano, formație pe care a mai pregătit-o în perioada 2008-2010 și alături de care a câștigat patru trofee: două titluri, Cupa Italiei, Supercupa Italiei și Champions League.