Life

Ramona Bădescu a publicat o nouă imagine cu micuțul Ignacio: “Cele mai frumoase momente de răsfăț”

Ramona Bădescu a devenit mamă în urmă cu 2 ani, dar abia acum le arată fanilor fotografii cu unicul ei fiu, Ignacio.
05.11.2021 | 19:07
Ramona Badescu a publicat o noua imagine cu micutul Ignacio Cele mai frumoase momente de rasfat
Ramona Bădescu a publicat o nouă imagine cu micuțul Ignacio: "Cele mai frumoase momente de răsfăț". Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Actrița a publicat o nouă imagine cu micuțul venit pe lume pe 17 martie 2019. Vedeta în vârstă de 52 de ani se bucură de cele mai frumoase momente alături de băiețel.

Fostul model are o minune după care este topită, după cum se poate observa din poza postată recent pe pagina de Instagram, unde a lăsat și un mesaj emoționant.

ADVERTISEMENT

Ramona Bădescu nu-și mai încape în piele de bucurie și chiar se gândește să devină mamă pentru a doua oară împreună cu iubitul ei italian, Fabio Cali.

Ramona Bădescu, topită după fiul ei. Vedeta a publicat o poză cu copilul

Îndrăgita actriță care a părăsit în urmă cu ani buni România a mărturisit că este pregătită să aducă pe lume și o fetiță.

ADVERTISEMENT

„Când suntem împreună și îl strâng la piept, timpul se oprește în loc! Cele mai frumoase momente de răsfăț!”, a scris Ramona Bădescu pe social media.

Imaginea publicată de vedetă nu este una „proaspătă”, semn că ține foarte mult la intimitatea sa și vrea să fie discretă legat de viața de familie.

ADVERTISEMENT

Cu cine seamănă Ignacio, băiețelul Ramonei Bădescu: ”E bucățică ruptă”

Ignacio este comoara vedetei, dar nu are foarte multe trăsături de la ea. Întrebată cu cine seamănă copilul, Ramona Bădescu a dezvăluit că are foarte multe de la partenerul de viață.

„Ignazio este foarte pedant, dar foarte ambițios, este exact așa cum este zodia lui de Fecioară. Încerc să vorbesc cu el și în italiană dar și în limba română, în engleză.

ADVERTISEMENT

Fiul meu e bucățică ruptă din tatăl lui. De la mine a luat rotunjimea feței, dar ochii, fruntea și structura corpului sunt de la tatăl lui.

Atunci când îl țin în brațe, am impresia că îl țin în brațe pe tatăl lui când era bebeluș”, a spus Ramona Bădescu pentru click.ro.

Micuțul nu a fost botezat până la această oră, vedeta mărturisind că evenimentul a fost amânat din cauza pandemiei. Creștinarea ar putea avea loc odată cu nunta, dar până acum nu a fost stabilită nicio dată.

ADVERTISEMENT