Life

Ramona Bădescu a spus ce au în comun Iulia Albu și personajul Pinocchio. Fashionista, ironizată la iUmor

Ramona Bădescu o ia la roast pe Iulia Albu la iUmor. Ediția în care celebra fashionistă va fi membră a juriului va fi difuzată duminică, pe 1 mai, la Antena 1.
25.04.2022 | 17:26
Ramona Badescu a spus ce au in comun Iulia Albu si personajul Pinocchio Fashionista ironizata la iUmor
Iulia Albu, ironizată la iUmor de Ramona Bădescu. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Următoarea ediție iUmor, care va fi difuzată pe 1 mai 2022 la Antena 1, va fi una cu totul explozivă. Iulia Albu este invitata specială în juriu, iar vedeta Antenei Stars nu va scăpa de ironii.

Ramona Bădescu o ia la roast pe Iulia Albu în ediția iUmor din 1 mai

Cea care se va lua cel mai tare de ea este cântăreața și actrița Ramona Bădescu, luându-i prin surprindere pe toți.

ADVERTISEMENT

În clipul de promovare al noii ediții iUmor, Ramona îi întreabă pe membrii juriului dacă știu ce au în comun Iulia Albu și celebrul personaj din poveștile pentru copii Pinocchio.

Poanta vine de la Bădescu după ce recunoaște că pe ea o știe toată lumea pentru celebrul „Occhio”. De aici până la Iulia Albu a fost un singur pas.

ADVERTISEMENT

Răspunsul a venit imediat de la actrița stabilită în Italia. Ramona a spus că atât Iulia cât și Pinocchio au fost lansați de un cizmar. Evident, cântăreața îl compară pe creatorul de pantofi Mihai Albu cu Geppetto.

Show-ul iUmor a revenit pe micile ecrane, aducând în fiecare emisiune câte un jurat surpriză. În ediția difuzată pe 24 aprilie, în ziua de Paște, la masă s-a aflat una dintre câștigătoarele concursului de spus glume, Maria Popovici.

ADVERTISEMENT

Maria s-a integrat foarte bine în ediția pe care Antena 1 a filmat-o pe 7 februarie, celebrând-o și pe Delia Matache, artista împlinind anul acesta vârsta de 40 de ani.

Show-ul, lider de audiență de Paște

iUmor este una dintre cele mai urmărite emisiuni din România. Show-ul a debutat la Antena 1 în luna aprilie a anului 2016 și a lansat câteva nume care astăzi fac o adevărată carieră din comedie.

ADVERTISEMENT

Juriul este format din Delia Matache, Mihai Bendeac și Cheloo. Câștigătorul iUmor primește, la final, cecul de 20.000 de euro. Acesta este marele premiu pentru care românii se bat în glume.

Show-ul iUmor din 24 aprilie, urmat de „iMai mult Umor” a fost lider de audiență duminică, 24 aprilie, pe tronsonul orar 20:00-00:00. Emisiunea a avut o cotă de piață de 23,1%. Poziția secundă a fost ocupată de PRO TV, cu o cotă de 18,8%.

Minutul de aur a fost atins la ora 22:46. În acel moment, peste 1,2 milioane de telespectatorii urmăreau emisiunea.

ADVERTISEMENT