Life

Ramona Bădescu, dezvăluiri despre bărbatul care a făcut-o mamă: ”Nu face parte din showbiz”

17.06.2020 | 12:54
Ramona Badescu dezvaluiri despre barbatul care a facuto mama Nu face parte din showbiz
ADVERTISEMENT

Ramona Bădescu a devenit mamă pentru prima oară la vârsta de 50 de ani, însă evită să dezvăluie identitatea bărbatului care i-a împlinit una dintre cele mai mari dorințe. Vedeta a mărturisit că partenerul ei de viață nu este persoană publică și nici nu dorește să facă parte din această lume.

Îndrăgita actriță trăiește o frumoasă poveste de dragoste, însă este discretă în privința vieții sale personale. Ramona Bădescu a dezvăluit că se bucură din plin de această perioadă, mai ales de când a devenit mamă, iar când va veni momentul potrivit se va afișa și la brațul bărbatului ales.

ADVERTISEMENT

„Dintre noi doi, eu sunt persoană publică! El nu face parte din showbiz, iar eu întotdeauna mi-am trăit viața personală într-un mod rezervat, cu respect pentru partenerul meu”, a declarat vedeta într-un interviu acordat revistei VIVA.

Actrița Ramona Bădescu, despre bărbatul alături de care a devenit mamă

„Nu s-a ivit momentul potrivit pentru a ne expune împreună, dar nu este vreun mister. Este atât de frumos ceea ce trăim acum, încât vrem să păstrăm pentru noi şi să ne bucurăm din plin de această perioadă.

ADVERTISEMENT

Dar, adevărul este, de fapt, că eu sunt foarte geloasă şi nu vreau să îl expun! (zâmbeşte)”, a completat frumoasa actriță, potrivit sursei menționate mai devreme.

Îndrăgita vedetă, Ramona Bădescu, a devenit pentru prima oară mamă la vârsta de 50 de ani, mărturisind că orice plan sau dorință a trecut pe locul doi de când a venit în viața sa băiețelul căruia nu i-a dezvăluit până acum numele sau chipul.

ADVERTISEMENT

„A deveni mamă este lucrul cel mai frumos de pe lume, este o datorie față de Dumnezeu şi față de tine însăți, nu este o formă de egoism, ci de altruism. Egoismul este atunci când te gândeşti numai la tine şi când îți trăieşti viața într-un mod în care îți faci toate plăcerile.

De când am devenit mamă orice dorință a mea este pe locul nu al doilea, ci al 100-lea, al 200-lea. Acum este pe primul loc dorința copilului meu. Am devenit clienta magazinelor pentru copii şi lucrul ăsta mă face şi mai fericită şi mândră.

ADVERTISEMENT

Că s-a întâmplat la 50 de ani, da, îmi pare rău că Dumnezeu mi l-a dat acum, mai târziu, dar are El planurile lui. Aşa a fost să fie şi, oricum, eu nu mă las, mă îngrijesc, mă mențin în formă, astfel încât fiul meu să fie mândru de mama lui”, a mai spus actrița, potrivit sursei de mai sus.

Mai mult decât atât, vedeta nu exclude posibilitatea unei noi sarcini, mai ales pentru că-și dorește enorm o fetiță pentru care are și numele „Anita”.

 

ADVERTISEMENT