ADVERTISEMENT
News

Ramona Bădescu este devastată. Tatăl său a murit din cauza infectării cu coronavirus

Autor: Andreea Stanaringa | 18.11.2020 | 11:04
Ramona Bădescu este devastată. Tatăl său a murit din cauza infectării cu coronavirus
Ramona Bădescu este devastată. Tatăl său a murit din cauza infectării cu coronavirus. Colaj: Fanatik

Ramona Bădescu trece prin clipe devastatoare. Tatăl ei în vârstă de 89 de ani a murit după ce a fost infectat recent cu noul coronavirus. Bărbatul avea și alte afecțiuni și a fost internat la spital în urmă cu o săptămână. 

ADVERTISEMENT

Ramona Bădescu este foarte apropiată de familia ei și încearcă mereu să se asigure că cei dragi sunt bine. Tatăl ei a fost diagnosticat cu COVID-19 în urmă cu puțin timp, iar vestea a fost una îngrijorătoare pentru ea.

Din păcate, medicii nu l-au putut salva pe bărbat, care suferea și de alte afecțiuni din cauza cărora a ajuns pe patul de spital, potrivit observatornews.ro.

Ramona Bădescu este devastată. Tatăl său a murit din cauza infectării cu coronavirus

Cristel Bădescu a fost internat la la Spitalul 2 Filantropia din Craiova, la secția cardiologie. Starea de sănătate a bărbatului s-a înrăutățit, iar el se simțea tot mai slăbit, motiv pentru care a fost dus de urgență la spital.

ADVERTISEMENT

Săptămâna trecută, Ramona Bădescu a aflat că tatăl ei a fost infectat cu SARS – CoV – 2 și a declarat că este foarte îngrijorată, mai ales că are o vârstă înaintată și suferă și de alte afecțiuni.

Stabilită în Italia de 30 de ani, Ramona Bădescu este aproape de părinții ei de la distanță și întotdeauna au avut o relație apropiată, motiv pentru care moartea tatălui a distrus-o. Medicii au făcut tot ce au putut, însă eforturile acestora nu au fost de ajuns, mai ales că starea lui Cristel Bădescu s-a înrăutățit.

“Sunt foarte îngrijorată pentru starea de sănătate a tatălui meu care a fost depistat pozitiv cu virusul acesta de temut, Coronavirus, acum câteva zile. Vreau să aduc mulțumiri pe această cale, Spitalului 2 Filantropia din Craiova,  secția cardiologie, pentru atenția cu care au luat în primire cazul tatălui meu chiar dacă la început nu au știut cine este, că este tatăl meu…Au dat dovadă de umanitate și mare profesionalism.

ADVERTISEMENT

Tata a fost luat de urgență de acasă pentru starea lui mai slăbită dar și pentru că a ieșit pozitiv cu acest virus necruțător. Situația lui nu este bună dar eu mă rog la Dumnezeu să poată trece peste acest impas. Tata este un suflet deosebit și sensibil. Este stabil acum, iar medicul care a fost lângă el când am sunat, mi-a simțit îngrijorarea și disperarea din voce, știind ce înseamnă să fii departe de părinți, pentru că și el și-a pierdut mama, a făcut astfel încât tata să îmi audă vocea, i-a pus telefonul la ureche și mi-a zis că în acel moment valorile oxigenului i-au crescut și se îmbunătățeau.

Faptul că nu sunt alături de el în aceste momente, mă distruge sufletește. Dar sper ca tata să lupte pentru că toată viața lui a fost un om de mare forță și demnitate și îmi doresc să poată să își mai țină nepotul în brațe. Sper să ne revedem cât de curând. În momentele grele am avut câțiva oameni alături și vreau să îi mulțumesc mult și vecinei mele, Anca, și doamnei doctor de familie, Doina Cherata, și nepoatei mele, Dalina Bădescu”, a mărturisit vedeta recent.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT