Life

Ramona Bădescu, despre experiența de a deveni mamă la 50 de ani: „Îmi încearcă limitele”

Ramona Bădescu a fost invitată, vineri, în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea”, unde a povestit despre experiențele sale ca mamă. Ignazio Cali este nedezlipit de mama sa.
03.12.2021 | 12:40
Ramona Badescu despre experienta de a deveni mama la 50 de ani Imi incearca limitele
Ramona Bădescu vorbește despre experiența de a fi mamă. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Ramona Bădescu, în vârstă de 53 de ani, a vorbit despre experiența de a fi mamă la o vârstă atât de înaintată. Actrița, care a locuit în Italia o bună perioadă de timp, susține că fiul său este motivul pentru care se trezește în fiecare dimineață, dar și persoana care reușește să îi testeze limitele.

Ca orice mamă, Ramona Bădescu își face griji pentru Ignazio Cali, fiul său. Actrița susține că a fost destul de greu să se acomodeze cu rolul de mamă la 50 de ani, însă venirea pe lume a fiului său a fost un vis devenit realitate.

ADVERTISEMENT

Îmi încearcă limitele la maxim. Mi-am dorit un copil și mi-a venit un copil fantastic. Trebuie să stau cu ochii pe el. Este foarte periculos să îl lași de unul singur în casă. E atât de simplu și de banal să fii mamă, dar este totuși cea mai grea responsabilitate. Să te trezești la 50 de ani cu visul împlinit și să nu știi ce să faci, e greu. A trebuit să învăț să citesc, să mă informez ca și cum aș fi avut 20 de ani. Absolut tot i-am pregătit eu.”, a declarat Ramona Bădescu la Vorbește Lumea.

Ramona Bădescu este nedespărțită de fiul său: „Nu aș putea să îl las acolo”

În acest moment, Ramona Bădescu se află în România, pentru o perioadă nedeterminată, unde s-a implicat în mai multe proiecte profesionale. Fiul său este alături de ea, iar actrița încearcă să se descurce cât mai bine, mai ales că dezvăluie că, în țara natală, nu are nicio bonă. Dacă în Italia a reușit să își angajeze două bone, una pe timp de zi și una pe timp de noapte, în România, Ramona a renunțat la ele și a preferat să își îngrijească singură copilul.

ADVERTISEMENT

Întrebată de prezentatoarea emisiunii Adela Popescu dacă ar fi putut să își lase fiul în Italia și ea să se întoarcă în România, Ramona Bădescu a susținut că nu s-a pus niciodată problema de asta. Ba mai mult decât atât, actrița susține că programul ei se desfășoară în funcție de nevoile fiului său.

Tatăl lui Ignazio este încântat de felul în care Ramona alege să îl crească pe băiat. Adela Popescu a dorit să știe dacă soțul Ramonei este vreodată gelos pe atenția pe care aceasta i-o oferă micuțului. Ramona susține că niciodată nu a avut probleme din cauza geloziei, ba din contră, aceasta spune că uneori ea este geloasă pe atenția pe care soțul său i-o oferă celui mic.

ADVERTISEMENT

“Venirea pe lume a unui copil naște iubire, dar și responsabilitate și frică”

Nu se desprinde de mine. Nu aș putea să îl las acolo. Nu mă despart de el iar programul meu este în funcție de el. Tatăl este de acord și este fericit. Este mândru, este fericit, este bijuteria vieții noastre. Amândoi îl răsfățăm, în sufocăm cu iubire.

Venirea pe lume a unui copil naște iubire, dar și responsabilitate. Eu sunt o persoană care dăruiește iubirea. Mi-a născut responsabilitatea și frica. Acum am grijă de un suflet care nu știe să se apere, nu știe ce înseamnă primejdia, frica, durerea. ”, a susținut actrița.

ADVERTISEMENT

Ramona își mai dorește un copil

Acum, după ce a trecut prin experiența de a fi mamă pentru prima dată, Ramona Bădescu susține că și-ar mai dori un copil. Vedeta de 53 de ani susține că după ce a învățat despre toate etapele prin care trebuie să treacă fiul său, acum este pregătită să mai aducă pe lume un copil, de preferat o fetiță.

Mi-aș dori, mi-aș dori o fetiță, dar știi cum e, nu e ce-ți dorești, e ce se preconizează să ai, e soarta ta. Mi-aș mai dori un copil, mi-aș dori și gemeni chiar.”, povestește actrița.

Cum vor arăta sărbătorile de iarnă în acest an pentru Ramona Bădescu?

Anul trecut, fiul Ramonei Bădescu era mult prea mic pentru a conștientiza tot ceea ce se întâmpla în jurul lui de Crăciun, însă în acest an lucrurile pare că se vor schimba, după cum declară chiar actrița. Ramona susține că fiul ei încă nu înțelege foarte bine noțiunile de sărbători de iarnă sau de Moș Crăciun, dar este foarte curioasă cum va reacționa când va vedea bradul împodobit.

Anul ăsta o să văd dacă o să tragă de brad. Anul trecut a pășit cu nonșalanță pe lângă globulețe, pe lângă Ella, cățelușa mea de 16 ani. Cățelușa mea și fiul meu nu s-au înțeles, erau geloși unul pe altul. Amândoi aveau nevoie de atenție și se priveau cu ură când eu nu le ofeream.”, a mai adăugat Ramona Bădescu.

ADVERTISEMENT