Life

Ramona Bădescu, pregătită să devină mamă din nou: “Dumnezeu m-a ascultat”

După ce a luat prin surprindere multe persoane atunci când a anunțat că, la 50 de ani, este însărcinată, Ramona Bădescu uimește din nou. Vedeta se gândește să mai facă un copil.
13.09.2021 | 19:29
Ramona Badescu pregatita sa devina mama din nou Dumnezeu ma ascultat
ADVERTISEMENT

Cu toate că și-a văzut visul împlinit atunci când în viața ei a apărut primul ei copil, Ignazio, acum în vârstă de doi ani, Ramona Bădescu își dorește și o fetiță.

Actrița este de părere că, dacă e relaxată, va putea aduce din nou pe lume un copil, chiar dacă, spune ea, ceasul biologic aparținea unei alte vârste. Relația pe care o are însă cu iubitul ei a făcut-o să își schimbe părerea și iat-o, astăzi, mai fericită ca oricând.

ADVERTISEMENT

Până când o să-i ofere fiului ei un frațior sau o surioară, Ramona Bădescu așteaptă cu nerăbdare momentul în care îl va creștina pe micuțul Ignazio și speră ca evenimentul să aibă loc anul acesta.

“Mi-aș mai dori un copil, o fetiță”

Mi-aș mai dori un copil, o fetiță, numai că Dumnezeu trebuie să mi-l dea. În momentul în care am fost foarte relaxată și am zis: «Gata, nu se mai poate, e târziu!»

ADVERTISEMENT

Chiar dacă ceasul meu biologic aparținea unei vârste de 37 de ani, la 50 de ani este greu, este imposibil. Dar, uite că Dumnezeu m-a ascultat și mi l-a dat. Dar acum, nu știu“, a dezvăluit aceasta pentru Cancan

Ramona  Bădescu mărturisește că își dorește ca anul acesta să îl boteze pe micuțul Ignazio, însă nu știe exact în ce țară se va întâmpla acest lucru și asta pentru că ține cont și de părerea iubitului ei, despre care se știe că este un bancher italian.

ADVERTISEMENT

“Trăim la Roma și tatăl lui și-ar dori să i se boteze fiul acolo”

“Suntem în tratative diplomatice pentru botez. Nu știm, deocamdată, dacă să-l organizăm în România, în Craiova, în biserica unde am fost botezată eu, ori la Vatican. Trăim la Roma și tatăl lui și-ar dori să i se boteze fiul acolo.

Oriunde o fi, botez să fie. Din punct de vedere ortodox cât mai repede, din punct de vedere catolic mai târziu pentru ca cel mic să-și dea seama de ce i se întâmplă”, a mai explicat aceasta pentru Cancan

ADVERTISEMENT

După mai multe decepții în dragoste, actrița și-a găsit iubirea adevărată. De patru ani aceasta este într-o relație cu Fabio Cali, cel care a și cerut-o în căsătorie pe frumoasa actriță.

ADVERTISEMENT