Life

Ramona Bădescu s-a confesat în public. Detalii neștiute despre bărbatul din viața ei

10.03.2021 | 14:26
Ramona Badescu sa confesat in public Detalii nestiute despre barbatul din viata ei
ADVERTISEMENT

Ramona Bădescu a vorbit pentru prima oară despre bărbatul din viața ei, cel alături de care a format o familie frumoasă, vedeta devenind mamă la vârsta de 50 de ani, în 2019.

Prezentatoarea de televiziune are un partener italian pe nume Fabio Cali, alături de care este mai fericită ca niciodată. Ramona este stabilită în Italia, acolo unde își crește copilul în vârstă de doi ani alături de bărbatul ei.

ADVERTISEMENT

Despre el a vorbit în emisiunea lui Cristian Brancu de la Prima TV, oferind câteva detalii în premieră despre relația ei și modul în care a reușit acesta să o cucerească.

Ramona Bădescu, destăinuiri neașteptate despre logodnicul ei, Fabio

„Sunt norocoasă că logodnicul meu iubește diamantele și pietrele prețioase. Este Săgetător ca mine, ne leagă foarte multe lucruri. E omul care nu doar că m-a cucerit, ci continuă să o facă în fiecare zi. Focul nostru este veșnic și cât mai aprins.

ADVERTISEMENT

Mai are momente când pâlpâie, dar apoi izbucnește iar. Ne-am găsit la o vârstă matură. Am știut că ne-am vrut, știm că ne vrem”, a declarat Ramona Bădescu la Prima TV.

S-au cunoscut la Roma

Ramona a spus că Fabio a fost alături de ea în toate momentele, iar atunci când a născut a contat cel mai mult prezența lui. Actrița spune că pentru ea a fost o surpriză să îl vadă pe Fabio emoționat când a născut, când și-a strâns fiul în brațe, căci nu este bărbatul care să își arate foarte ușor sentimentele.

ADVERTISEMENT

Ramona și Fabio s-au cunoscut în cadrul unui eveniment din Roma, iar prima lot întâlnire nu a fost una ca în familie, ba chiar actrița spunea la un moment dat că a fost dezastruoasă.

La început i s-a părut un om mult prea sigur pe el, greu de abordat, însă odată cu trecerea timpului a descoperit că este bărbatul alături de care vrea să trăiască toată viața, iar primul pas spre închegarea relației lor a fost venirea pe lumea a lui Ignazio.

ADVERTISEMENT