Life

Ramona Bădescu, victimă a Elenei Ceaușescu? Ce interdicție ar fi primit de la soția lui Nicolae Ceaușescu, la 17 ani

Ramona Bădescu a dezvăluit într-o emisiune Tv ce probleme a avut în România înainte de 1989. Elena Ceaușescu i-a interzis să mai apară la televiziunea publică, deși era doar o adolescentă.
10.11.2021 | 20:10
Ramona Badescu victima a Elenei Ceausescu Ce interdictie ar fi primit de la sotia lui Nicolae Ceausescu la 17 ani
ADVERTISEMENT

Au existat o mulțime de speculații cu privire la interdicțiile pe care le-ar fi avut Ramona Bădescu înainte de 1989.

Aceasta a reușit să-și atragă antipatia Elenei Ceaușescu doar pentru că era frumoasă.

Actriței i s-au interzis aparițiile la televiziunea publică, iar motivul invocat a fost halucinant. La acea vreme, Ramona Bădescu avea aproape 17 ani.

ADVERTISEMENT

Ramona Bădescu, victimă a Elenei Ceaușescu? Ce interdicție ar fi primit de la soția lui Nicolae Ceaușescu, la 17 ani

Elena Ceaușescu era în anii ’80 cea mai puternică femeie din România și le-a făcut viața grea multor vedete. Aceasta era geloasă pe orice femeie tânără și frumoasă.

Așa s-a întâmplat și în cazul Ramonei Bădescu. Elena Ceaușescu a decis că actrița nu mai poate să apară la televiziunea publică, iar motivul invocat a fost halucinant.

ADVERTISEMENT

Ramona Bădescu crede că soția lui Nicolae Ceaușescu nu a avut nimic personal cu ea. Oricum, i s-a transmis că nu va mai apărea la TVR pentru că avea breton.

“Elena Ceaușescu era geloasă pe orice femeie, avea acest complex pentru că nu a fost o femeie cultă, o femeie care a obținut lucrurile cu muncă ei, titlurile i s-au făcut pe plac, era o femei vițiată, era geloasă pe orice femeie, nu cred că avea ceva cu mine anume.

ADVERTISEMENT

Eram totuși micuță, aveam 16-17 ani în acea perioada. Da, eu aveam breton, ea nu suportă bretonul și îmi aduc aminte că Ceaușescu nu suportă bărbații care aveau barbă. (…) Eram micuță, nu puteam să o sperii eu”, a declarat actrița în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

După Revoluție au apărut mi multe informații potrivit cărora aceasta ar fi fost văzută cu un pistol. Actrița a infirmat toate aceste zvonuri în emisiunea de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

“Este important ca unele lucruri să se afle de la mine. Nu am spus-o niciodată, nu am pus niciodată mâna pe o armă”, a mai declarat vedeta.

Ramona Bădescu a decis să plece în Italia în anul 1990. A debutat în televiziune cu emisiunea Fantagame. De-a lungul timpului a jucat în mai multe producții și a devenit faimoasă în Europa.  De asemenea a fost și gazda mai multor emisiuni atât în România cât și în Italia.

ADVERTISEMENT