ADVERTISEMENT
News

Ramona Bruynseels acuză fraude electorale masive. Câte voturi i-ar fi fost furate candidatei

Autor: Flaviu Popa | 29.09.2020 | 16:04
Ramona Bruynseels acuză fraude electorale masive. Câte voturi i-ar fi fost furate candidatei
Ramona Bruynseels acuză o fraudă masivă la alegerile locale. Foto: Facebook

Ramona Bruynseels acuză fraude electorale masive, după ce într-o secție a descoperit că i-au fost furate 6 voturi din 7.

ADVERTISEMENT

Reprezentanta partidului Re:Start România a anunțat că același scenariu s-a întâmplat și la prezidențiale.

Desigur, 6 voturi nu par multe, însă înmulțite cu un număr important de secții de votare ar putea rezulta o fraudă semnificativă.

ADVERTISEMENT

Ramona Bruynseels acuză că la Sectorul 2 i s-au furat 6 voturi din 7 obținute într-o secție

Ramona Ioana Bruynseels anunță că știe cu siguranță că la sectorul 2 candidatul partidului pe care-l conduce a obținut 7 voturi, însă la AEP a fost înregistrat un singur vot.

La Sectorul 2 București, secția de votare 231, candidatul Partidului RE:START ROMÂNIA are 7 voturi, iar pe site-ul AEP apare doar 1 vot. Considerăm că este o fraudă și nu o greșeală, pentru că la aceeași secție există neconcordanțe la mai multe partide între numărul de voturi de pe procesul verbal și voturile aflate în baza electronică AEP.

ADVERTISEMENT

Unele în plus și avantajează un anumit partid, iar altele în minus și în dezavantajul partidelor, cum este și cazul nostru. (…) Cerem renumărarea voturilor, verificarea buletinelor de vot și a proceselor verbale”, a transmis Bruynseels într-un comunicat de presă.

La un calcul simplu, la 18.000 de secții de votare dacă s-ar fi furat câte 7 voturi sunt deja 120.000 de voturi, astfel că președintele partidului Re:Start România e convinsă că a fost victima unei fraude masive și la alegerile prezidențiale.

ADVERTISEMENT

Aşa m-aţi furat şi pe mine la prezidenţiale?!? Dacă înmulţim doar 7 voturi cu 18.000 de secţii, iată încă 120.000 de voturi!!! Doar că, la prezidenţiale am semnale că aţi furat şi mai mult”, a transmis Ramona Ioana Bruynseels.

La alegerile prezidențiale Ramona Bruynseels a candidat din partea partidului susținut de Dan Voiculescu și a obținut 1.9% din totalul voturilor.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!