News

Ramona Bruynseels confirmă că s-a înscris în AUR. ”Nu e un partid de huligani”

Ramona Bruynseels, soție de bancher și fostă candidată la președinția României din partea formațiunii lui Dan Voiculescu, a confirmat că s-a înscris în AUR.
28.01.2023 | 17:35
Ramona Bruynseels confirma ca sa inscris in AUR Nu e un partid de huligani
Ramona Bruynseels, alături de George Simion, liderul AUR / Foto: Ramona Bruynseels Facebook
ADVERTISEMENT

Ramona Bruynseels, noua achiziție a lui George Simion, a explicat printr-o postare pe pagina ei de socializare de ce a acceptat să se înscrie în AUR, deși profilul ei nu este, la prima vedere, a unui politician care să aibă convingeri naționaliste.

Ramona Bruynseels: ”AUR este un partid puternic”

”M-am înscris în AUR pentru că mi-a ajuns! Am văzut și din exterior și din interior ce înseamnă politica, cine ne conduce și cum o face. Am văzut și ascultat și ce îmi spun oamenii pe stradă.

ADVERTISEMENT

Recunosc că m-a influențat în decizia mea și faptul că AUR este un partid puternic, aflat deja în parlament. Și asta pt că am văzut cum e să fii în partide mici, să vorbești fără a fi luat în seama.

Să vrei să faci dar să nu ai platforma necesară, să nu fii cunoscut, să nu fii lăsat să crești. Sentimentul că ești pe banca de rezerve iar golurile se înscriu pe terenul de joc este dureros și frustrant iar eu sunt pregătită pentru a-mi asumă mai mult”, a explicat Ramona Bruynseels pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Ramona Bruynseels spune că nu a găsit huligani în AUR

Fosta candidată din partea umaniștilor lui Dan Voiculescu spune că în alegerea ei a cântărit foarte mult și faptul că a putut ”discuta normal cu George Simion” și că a găsit în acesta un lider care ”se comportă normal și vorbește deschis”, un lucru mai rar în politica românească.

De asemenea, Ramona Bruynseels spune că partidul din care face acum parte este departe de imaginea care i s-a creat în presă.

ADVERTISEMENT

”AUR nu este nici extremist, nici pro-rus, nici un partid de huligani. A fi patriot nu înseamnă că ești extremist. De pro-rus nici nu vorbesc, știți și voi că nu aș fi putut intra într-o formațiune cu o astfel de viziune. lar despre huligani, eu una nu i-am întâlnit în AUR”, a mai scris Ramona Bruynseels.

George Simion și-a prezentat noua ”achiziție”a congresul AUR din decembrie

Ramona Bruynseels a fost prezentă și la primele acțiuni ale AUR, la Iași și Sebeș, de unde a postat imagini în care apare alături de George Simion.

ADVERTISEMENT

Intrarea Ramonei Bruynseels nu a fost privită cu bucurie de toți membrii partidului. În decembrie, ea a fost prezentată de George Simion la congresul AUR iar apariția ei a stârnit o serie de reacții adverse.

Una dintre acestea a aparținut senatoarei Rodica Boancă, aceasta solicitând conducerii AUR, în timpul discursului său, ”să scoată în afara partidului toți oamenii sistemului”.

ADVERTISEMENT