News
notix pixel id

“Varză de Bruynseels!” Candidata lui Dan Voiculescu crede că Rusia e în NATO! Video

03.09.2019 | 10:54
Ramona Bruynseels crede că Rusia e în NATO *foto: facebook

Ramona Ioana Bruynseels este una dintre cele mai exotice prezențe în cursa pentru Cotroceni. Ea a intrat în alegerile prezidențiale din partea Partidului Puterii Umaniste Social – Liberale, înființat de controversatul om de afaceri Dan Voiculescu. Chiar dacă are o prezență destul de importantă pe rețelele de socializare, acolo unde apar adesea postările sale cu „sponsored”. Însă, pe sticlă, Bruynseels nu stă atât de bine, lucru care s-a văzut și la Digi 24, acolo unde a susținut că Rusia este nici mai mult nici mai puțin decât membru al NATO.

Ramona Bruynseels crede că Rusia e parte a NATO

Declarația lui Bruynseels a venit în contextul în care aceasta discuta despre politica externă a României, în special despre partenerii din est ai NATO. Moderatorul a făcut referire la Ucraina sau Republica Moldova, dar candidata PPUSL nu s-a prins și a vorbit despre Rusia: „Nu îi ignorăm total și nici nu avem cum. Suntem împreună cu Rusia parte a NATO, trebuie să ne continuăm exercițiile bilaterale și exercițiile din cadrul NATO pe partea militară”.

Gafa făcută de Ramona Bruynseels este una monumentală, mai ales dacă ținem cont de relațiile foarte reci pe care NATO le are cu Rusia, mai ales după anexarea ilegală a Crimeei și războiul pe care rușii l-au întreținut în estul Ucrainei.

Ramona Ioana Bruynseels la Digi 24, citat aproximativ din memorie : "trebuie sa continuam relatia cu Rusia care este membra NATO si cu care avem exercitii comune in cadrul Aliantei".

Gepostet von Daniel Baiu am Montag, 2. September 2019

Cine este Ramona Bruynseels, cea care vrea să devină președintele României

Ramona Ioana Bruynseels a fost aleasă drept candidat al PPUSL la congresul partidului, de la începutul lunii iunie. Ramona este soția fostului președinte al First Bank, Dominic Bruynseels, care este cu 30 de ani mai în vârstă și cu care are împreună două fetițe.

Ea și-a început cariera în MApN, unde a lucrat în domeniul juridic, iar în perioada 2015-2016 a fost specialistă în comunicare pentru fostul vicepremier Gabriel Oprea. În timpul guvernării Mihai Tudose, Bruynseels a condus Direcția Coordonare Politici și Priorități, în timp ce din decembrie 2018 până la alegerile europarlamentare, Ramona Bruynseels a fost consilierul Vioricăi Dăncilă pentru mediul de afaceri.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri