Life

Panică la Survivor România. Ramona Crăciunescu, dusă la spital în toiul nopții. Cum se simte acum

Ramona Crăciunescu de la Survivor România a fost luată cu targa spre dimineață, acuzând o stare permanentă de rău, extrem de slăbită să mai poată articula vreun cuvânt.
22.02.2022 | 23:24
Panica la Survivor Romania Ramona Craciunescu dusa la spital in toiul noptii Cum se simte acum
Ramona Crăciunescu de la Survivor România, dusă la spital. Foto: PRO TV/ VOYO
ADVERTISEMENT
22-02-2022
21:23

Ramona Crăciunescu se simte mai bine

Roșcata s-a întors de la spital, unde a fost pusă pe picioare. Concurenta a spus că nu ține minte mai nimic din ce i s-a întâmplat, dar a declarat că e dispusă să revină în forță, odată ce s-a recuperat.

 

Captură PRO TV

Ramona Crăciunescu din echipa Războinicilor de la Survivor România trece prin momente dificile. Roșcata a fost luată cu targa din camp și dusă de urgență la spital.

Concurenta nu participă la jocul de recompensă din 22 februarie din cauza unor probleme de sănătate care s-au acutizat în timpul nopții.

ADVERTISEMENT

Alex Nedelcu și Doru au sărit ca din gură de șarpe când au auzit cum se vaită colega lor și au cerut repede ajutorul echipei de producție. Un medic a sosit pe insula Războinicilor cu barca, iar Ramona a fost transportată la spital.

Ramona Crăciunescu de la Survivor România, la spital

Daniel Pavel a anunțat că Ramona este sub supraveghere medicală, iar informații despre starea ei de sănătate vor fi oferite imediat ce vor sosi de la spital.

ADVERTISEMENT

„Nu se află Ramona Crăciunescu. A acuzat niște dureri de dimineață. S-a simțit rău, am dus-o la medic”, a fost anunțul scurt și cuprinzător făcut de prezentatorul emisiunii de la PRO TV.

Nu este prima oară când Ramona Crăciunescu are nevoie de îngrijiri medicale. Concurenta s-a recuperat pe parcurs, însă stările de rău se pare că nu îi dau pace.

ADVERTISEMENT

Prezența ei în competiție ar putea fi periclitată de problemele de sănătate. Dacă doctorii vor considera că își riscă prea mult viața, aceasta ar putea inclusiv să părăsească reality-show-ul, așa cum s-a întâmplat, de altfel, cu Roxana Ciuhulescu sau Angela Forero.

Dincolo de situația dificilă prin care trece Ramona, pentru care colegii ei se roagă și speră să fie bine, în echipa Războinicilor se simte tot mai mult tensiunea.

ADVERTISEMENT

Ștefania Ștefan, deranjată de remarca făcută de Cătălin Zmărăndescu

Nominalizările făcute pe 21 februarie au scos la iveală antipatia pe care și-o poartă Ionuț Popa și Doru Răduță. Cei doi s-au numit reciproc spre eliminare, fără a intra în discuții față în față.

Și Ștefania a avut de suferit, dar nu din cauza colegilor ei, ci din pricina lui Cătălin Zmărăndescu. În momentul în care câștigătoarea imunității personale a plâns realizând că echipa ei a greșit netrimițându-i mâncare lui Relu Pănescu, sportivul de la Faimoși spunea că este falsă și că lacrimile ei nu sunt credibile.

Asta a deranjat-o foarte tare pe Ștefania. A ținut să reacționeze: „Nu ai avut două cuvinte cu mine… Și tu mă judeci pe mine? Astea au fost cuvintele mele și aia am simțit atunci, pentru că ei erau acolo și să vadă chestia asta”.

 

ADVERTISEMENT