Life

Ramona de la Clejani a divorțat în secret de soțul ei. Care a fost picătura care a umplut paharul

Ramona de la Clejani, fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, a divorțat în secret de soțul ei, după 10 ani de căsnicie.
01.08.2021 | 10:34
Ramona de la Clejani a divortat in secret de sotul ei Care a fost picatura care a umplut paharul
Ramona de la Clejani a divorțat în secret de soțul ei. Care a fost picătura care a umplut paharul. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Ramona de la Clejani, fiica nelegitimă a lui Ioniță, a divorțat de soțul ei. Cei doi au fost căsătoriți timp de zece ani, iar cântăreața are de gând să-și refacă viața. Aceasta a divorțat în secret de soțul ei, Ion, anul trecut.

Ramona are trei copii cu fostul partener de viață, însă problemele dintre cei doi au apărut de mai mult timp. În plus, vor avea custodie comună asupra copiilor, dar domiciliul lor va fi la mamă.

ADVERTISEMENT

Ramona de la Clejani a divorțat în secret de soțul ei. Care a fost picătura care a umplut paharul

Ramona de la Clejani a divorțat de soțul ei, Ion, cu care a avut o căsnicie de zece ani. Fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani și fostul partener de viață au primit custodie comună.

Judecătorii au stabilit încheierea căsătoriei dintre Ramona și Ion din culpă comună, potrivit WOWbiz.ro. Soțul Ramonei este stabilit de mai mult timp în Marea Britanie, așa că cei trei copii vor avea domiciliul la mama lor, chiar dacă au custodie comună.

ADVERTISEMENT

Procesul de divorț a început în anul 2017, la cererea Ramonei Manole. În 2018, instanța a admis acțiunea ei și a dispus desfacerea căsătoriei din culpa exclusivă a soțului.

Ion nu a dorit să-i acorde atât de ușor divorțul soției lui, așa că a făcut apel și a câștigat, iar procesul s-a rejudecat în vara anului trecut, după trei ani de când a început.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, nu a fost prima dată când Ramona de la Clejani a încercat să se despartă de tatăl copiilor ei. În 2015, aceasta a anunțat că are de gând să se separe de Ion, reproșându-i că nu o ajută deloc cu banii și că nu îl interesează soarta copiilor.

„Da, am băgat divorț. Mi-am luat avocat și vreau să termin cât mai repede toată povestea asta. Am fost căsătorită cu Ion cinci ani, iar de trei-patru nu i-a mai păsat de noi.

ADVERTISEMENT

El trăiește în Anglia. Bani nu ne trimite. Ce câștigă acolo bagă la păcănele, adică joacă toți banii. Așa că m-am decis să mă eliberez de el și să îmi refac viața cât mai am timp.

Cine mă va lua va trebui să știe că mă ia cu trei fete. Și mai am o noutate, voi reveni la numele de fată. O să mă numesc Ioniță, ca tatăl meu”, a declarat Ramona de la Clejani în 2015, pentru sursa citată mai sus.

Ramona Manole a declarat, la momentul respectiv, că s-a redresat și că a încercat să nu le transmită și fetelor problemele din căsnicia ei cu Ion.

ADVERTISEMENT