Life

Ramona de la Clejani, fiica nelegitimă a lui Ioniță, rupe tăcerea: ”Educația mea nu îmi dă voie să mă bucur de răul nimănui”

27.05.2020 | 18:45
Ramona de la Clejani fiica nelegitima a lui Ionita rupe tacerea Educatia mea nu imi da voie sa ma bucur de raul nimanui
ADVERTISEMENT

Puțină lume știe că Ioniță de la Clejani mai are o fiică din prima căsnicie pe care nu a sprijinit-o la fel ca pe Margherita și pe Fulgy. Ramona de la Clejani a ieșit la lumină după scandalul în care sora sa vitregă este implicată, transmițând un mesaj prin intermediul unei melodii.

Ramona de la Clejani dorește răul familiei tatălui său?

Ramona de la Clejani este mama a trei copii, ieșind în urmă cu câțiva ani în presă pentru a-și spune povestea de viață. Bruneta este fiica lui Ioniță de la Clejani, tânăra mărturisind că nu a fost ajutată de tatăl ei, fiind nevoită să se descurce singură de-a lungul vieții.

ADVERTISEMENT

Cântăreața de muzică lăutărească a adunat de-a lungul timpului supărări și frustrări în fața oamenilor, însă de fiecare dată a declarat că nu are nimic cu nimeni, văzându-și mai departe de viața ei.

La doar o zi după ce Margherita de la Clejani a produs un accident auto aflată sub influența substanțelor psihoactive, Ramona a lansat o melodie care vorbește despre greutățile prin care a trecut, în special lipsa tatălui.

ADVERTISEMENT

Fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani nu vrea să vorbească despre accidentul Margheritei

Acuzată că dorește să se răzbune pe familia lui Ioniță de la Clejani, bruneta a declarat că nu-și dorește nicidecum acest lucru, mărturisind că știe foarte bine cum este viața de jos, educația nelăsând-o să se bucure de răul altuia.

„Educația mea nu îmi dă voie să mă bucur de răul nimănui pentru că eu cunosc viața de jos.

ADVERTISEMENT

Țin să vă mulțumesc pentru încurajarea transmisă și aprecierile voastre și indiferent de situație dacă pot fi de folos cu ceva sunt aici cu toată dragostea”, a scris Ramona Manole pe una dintre paginile sale de socializare.

În trecut sora vitregă a Margheritei de la Clejani a făcut o glumă la adresa surorii sale, legându-se de numeroase intervenții chirurgicale pe care le-a suferit aceasta și care au deformat-o.

ADVERTISEMENT

La vremea respectivă fanii s-au împărțit în două tabere, unii dintre ei reamintindu-i Ramonei de la Clejani că Marga este totuși sora sa.

ADVERTISEMENT